شنبه 3 آذر 1403

مسکو آب پاکی را روی دست اوکراین ریخت

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
مسکو آب پاکی را روی دست اوکراین ریخت

مسکو تاکید داشت که ما به عملیات نظامی ویژه در اوکراین ادامه می‌دهیم. منظور من از جنگ ترکیبی، جنگی است که علیه روسیه به راه افتاده و مقابله با این جنگ ترکیبی مستلزم بودجه بیشتر است.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه امروز (پنجشنبه) و در کنفرانسی خبری در مسکو به لایحه بودجه سال آینده روسیه که شاهد افزایشی در بودجه دفاعی است، پرداخت و گفت: واضح و آشکار است که چنین افزایشی لازم و ضروری است چرا که ما در وضعیت جنگ ترکیبی به سر می‌بریم. ما به عملیات نظامی ویژه در اوکراین ادامه می‌دهیم. منظور من از جنگ ترکیبی، جنگی است که علیه روسیه به راه افتاده و مقابله با این جنگ ترکیبی مستلزم بودجه بیشتر است.

وی همچنین از دیدار امروز «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «رمضان قدیروف» رئیس‌جمهور چچن خبر داد و گفت: در این دیدار درباره اوضاع چچن، اوضاع اقتصادی و اوضاع اجتماعی آن صحبت شد و پوتین اوضاع چچن را در مجموع مثبت توصیف کرد.

سخنگوی کرملین در بخش دیگری از این کنفرانس خبری به موضوع قره‌باغ پرداخت و اعلام کرد: مسکو به بیانیه امروز ریاست منطقه کوهستانی قره‌باغ درباره منحل شدن این جمهوری خودخوانده، توجه دارد و با دقت اوضاع به ویژه جنبه انسانی را تحت نظر گرفته است.

اوکراین، آمریکایی ها را به جان هم انداخت

وی افزود: نیروهای حافظ صلح روسیه به کمک به مردم قره‌باغ ادامه می‌دهند. بسیاری از ساکنین قره‌باغ در حال حاضر تمایل خود را برای رفتن به ارمنستان اعلام کرده‌اند و ما در تلاشیم تا تمامی حمایت‌های لازم را برای آنها فراهم کنیم.

پسکوف تصریح کرد: در حال حاضر اصلی‌ترین وظیفه، فراهم‌کردن شرایط زندگی عادی برای افرادی است که تصمیم گرفته‌اند قره‌باغ را ترک کنند.

وی همچنین اعلام کرد که پوتین در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای سفر به ارمنستان ندارد.

پسکوف همچنین تاکید کرد، روسیه امیدوار است این حقیقت که ارمنستان اساسنامه رم را به رسمیت شناخته، تاثیر منفی بر روابط میان مسکو و ایروان نگذارد؛ اساسنامه‌ای که منجر به تأسیس دیوان بین‌المللی کیفری در سال 2002 شد.

وی افزود: ارمنستان یک کشور مستقل است و قطعا امیدواریم چنین تصمیماتی تاثیر منفی بر روابط دوجانبه‌مان نگذارد چرا که ما درباره اساسنامه‌ای صحبت می‌کنیم که مسکو آن را به رسمیت نمی‌شناسد و عضوی از آن نیز محسوب نمی‌شود. اما تصمیمات این اساسنامه برای ما شدیدا خصمانه هستند.

این سخنگو تاکید کرد: ارمنستان به خوبی آگاه است که درک تصمیمات اساسنامه رم امری دشوار است.

پسکوف در خصوص جنجال‌های به وجود آمده به دلیل ادای احترام مجلس عوام کانادا به کهنه‌سرباز اوکراینی که برای ارتش نازی در حین جنگ‌جهانی دوم می‌جنگید نیز گفت: برای کشوری همچون کانادا بسیار مهم است که از این رسوایی درس بگیرد. فکر می‌کنم نکته اصلی این است که در آینده به غیر قابل پذیرش بودن این موضوع پی ببریم و کمبود دانش در مورد پدیده وحشتناکی مانند نازیسم و فاشیسم را در کشوری مانند کانادا درک کنیم. این دانش باید کم کم القا شود و این حقیقت درک شود که نازیسم تکرار نمی‌شود و باید ریشه‌کن شود.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.