معاون دانشگاه علمی کاربردی: آموزش صرف، پاسخگوی نیازهای توسعه کشور نیست
کرج - ایرنا - معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر اینکه آموزش صرف دیگر پاسخگوی نیازهای توسعهای کشور نیست، گفت: در حالی که در گذشته رسالت مهارتآموزی در دانشگاههای کشور نادیده گرفته شده بود، اکنون برخی از دانشگاههای دولتی با استفاده از نام علمی کاربردی، برنامههای دانشگاه جامع علمی کاربردی را پیاده میکنند.
مهدخت بروجردی علوی روز شنبه در نشست هماندیشی رئیسان و تجلیل از مدرسان برتر مراکز زیرپوشش دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها دانشگاهی در ایران است که با اتکا به بخش خصوصی فعالیت میکند و مهارتآموزی را در راس برنامهها و اهداف خود دارد.
وی با تبیین عملکرد چهار ساله دانشگاه جامع علمی کاربردی (از خرداد 1395 تا خرداد 1399) اظهار داشت: در این مدت برنامهها و فعالیتهای دانشگاه جامع علمی کاربردی بر پایه سه محور کیفیتگرایی، ماموریتگرایی و قانونمندی استوار بوده است.
معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی با یادآوری ساماندهی مرکز علمی کاربردی در سراسر کشور افزود: از مجموع یک هزار و 74 مرکز علمی کاربردی، در چهار سال اخیر 489 مرکز به دلایل مختلفی تعطیل و مجوز تاسیس 143 مرکز نیز صادر شد.
بروجردی علوی ادامه داد: در گذشته 93 هزار مدرس در دانشگاه علمی کاربردی فعالیت میکردند که این تعداد پس از پالایش و ساماندهی مدرسان به 32 هزار نفر رسید.
وی تصریح کرد: با توجه به فعالیت دانشگاه جامع علمی و کاربردی زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مدرک تحصیلی این دانشگاه معتبر است و هیچکس حق نپذیرفتن مدرک علمی کاربردی را ندارد.
به گفته وی اگر دانشآموختگان دانشگاه علمی کاربردی برای هرگونه فعالیتی از جمله استخدام با مشکل نپذیرفتن مدرک تحصیلی مواجه شدند واحد حقوقی دانشگاه آماده پیگیری جدی این تخلف و احقاق حق دانشآموختگان خود خواهد بود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به برگزاری 30 رویداد شتاب در کشور توسط این دانشگاه یادآور شد: پیادهسازی و ترویج گفتمان مهارتآموزی یکی از مهمترین اصول و سیاستهای این دانشگاه است.
بروجردی علوی ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی بین دانشجویان خلاق و نورآور و صاحبان صنایع پیوند برقرار میکند تا فرایند از ایده تا عمل به نحو مطلوبی محقق شود.
استاد برجسته رشته روابط عمومی درباره لزوم توجه دانشگاه جامع علمی کاربردی به حوزه تخصصی و مهارتی روابط عمومی گفت: در دولتهای مختلف گفته شده که آنها از ضعف روابط عمومی ضربه میخورند و این موضوع اهمیت روابط عمومی را نشان میدهد.
وی تصریح کرد: معتقدم که داشتن روابط عمومی تخصصی نیازمند گزینش دانشجویان پیش از ورود به این رشته است، چرا که یک فعال روابط عمومی موفق باید دارای روحیه و ذات روابط عمومی باشد و در تعامل با محیط قدرتمند عمل کند.
همچنین رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز با یادآوری ارتباط و تعامل مراکز زیر پوشش این دانشگاه با آموزش و پروش خاطر نشان کرد: برای مثال مراکز نزدیک به هنرستانها، امکانات و سرویسهای لازم را در اختیار این مراکز آموزشی قرار میدهند.
پیمان دانشکار آراسته با ابراز خرسندی از تهیه طرح نرمافزاری مشاوره تحصیلی دانشاموزان در دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: اجرای این طرح میواند علاوه بر کمک به دانشآموزان برای انتخاب رشته تحصیلی در دانشگاه، برای مراکز علمی کاربردی هم بازاریابی به دنبال داشته باشد.
در این نشست از مدرسان برتر مراکز علمی کاربردی استان البرز در رشتههای مختلف تجلیل به عمل آمد.
20 هزار دانشجو در 19 مرکز زیر پوشش دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز تحصیل میکنند.
*س_برچسبها_س*