شنبه 12 آبان 1403

معاون وزیر صنعت: منطقی‌کردن قیمت خودرو اولویت نخست است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
معاون وزیر صنعت: منطقی‌کردن قیمت خودرو اولویت نخست است

ارومیه - ایرنا - معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: واقعی‌سازی و منطقی‌کردن قیمت خودرو هدف ماست و به دنبال افزایش قیمت نیستیم و افزایش قیمت بازار را نیز به رسمیت نمی‌شناسیم.

مهدی صادقی نیارکی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی ارومیه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هدف ما افزایش تولید و افزایش تحویل خودرو بوده که این امر تاکنون محقق شده است.

وی ادامه داد: طی امسال رشد 18 درصدی تولید خودرو و رشد 30 درصدی در تحویل خودرو را شاهد بودیم و با این آمار در این مدت 200 هزار خودرو به متقاضیان تحویل داده شده است.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تولید یک میلیون دستگاه انواع خودرو و تحویل به متقاضیان از برنامه‌های وزارت صنعت طی سال جاری است.

وی با اشاره به اینکه آخرین قیمت خودرو براساس قیمت‌های سال 1397 بوده است، بیان کرد: ما در بخش عمده‌ای از نهاده‌ها افزایش قیمت داشتیم و این افزایش قیمت خودرو نیز حداقلی است و با قیمت بازار فاصله دارد.

صادقی نیارکی با اشاره به اینکه شورای رقابت افزایش قیمت خودرو را بررسی می‌کند، ادامه داد: باید به این امر توجه شود که 30 رشته فعالیت با بخش خودرو سازی مرتبط هستند و هرگونه اشتباه در این بخش تاثیرگذار خواهد بود.

وی تاکید کرد: 400 هزار نفر در زنجیره تولید و لجستیک بخش خودرو و صنایع وابسته به آن شاغل هستند و باید به این امر توجه شود.

وی گفت: اقلام اصلی خودرو در بورس و نهاده‌های وارداتی با ارز است و قیمتی که فاصله کارخانه را با بازار کاهش دهد با حداقل افزایش قیمت، مورد نظر ماست.

وی با اشاره به برنامه‌های وزارت صنعت در سال جاری، اظهار داشت: تکمیل طرح‌های نیمه تمام و افزایش تولید، پویش تولید - تداوم امید در استان‌ها، طرح توسعه محورهای شرق و غرب که بیشتر مناطق مرزی مد نظر است و افزایش مبادلات تجاری، بازراچه‌های مرزی، شهرک‌های تخصصی، شهرک‌های مشترک و سرمایه‌گذاری توسط سازمان‌های توسعه‌ای مورد پیگیری بوده که تلاش می‌شود تا پایان سال این طرح‌ها به بهره‌برداری برسد.

وی بیان کرد: 200 طرح با سرمایه‌گذاری بیش از 170 هزار میلیارد تومان از مسائلی است که برای اجرا در کشور در نظر گرفته شده و هر هفته در استان‌های مختلف اجرایی می‌شود.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: 9 هزار واحد غیر فعال راکد در کشور موجود است که بازگشت یک‌هزار و 500 واحد آن طی امسال در برنامه‌های این سازمان است.

آذربایجان‌غربی از نظر صنعتی یکی از استان‌های کم‌برخوردار کشور به شمار می‌رود اما با اجرای قانون خروج از رکود تدوینی دولت تدبیر و امید، اقدامات خوبی در راستای بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی این استان به مدار تولید و جذب سرمایه آغاز شده‌است.

*س_برچسب‌ها_س*