معرفی شرکتکنندگان بخش انتخاب رسمی 2020 جشنواره انسی
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از ورایتی، فستیوال انسی 2020 فرانسه که بزرگترین گردهمایی انیمیشن جهان است، نام شرکتکنندگان بخش رقابتی اصلی فیلم سینمایی و بخش جنبی اصلی یعنی کونترهشامپ خود را اعلام کرده است. هیچ عنوانی از ایالات متحده در این بخشها حضور ندارد: حضور آمریکا هم در استودیوها و هم در پلتفرمهای جهانی احتمالا وقتی حس میشود که انسی اسامی پروژههای ادامهدار...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از ورایتی، فستیوال انسی 2020 فرانسه که بزرگترین گردهمایی انیمیشن جهان است، نام شرکتکنندگان بخش رقابتی اصلی فیلم سینمایی و بخش جنبی اصلی یعنی کونترهشامپ خود را اعلام کرده است.
هیچ عنوانی از ایالات متحده در این بخشها حضور ندارد: حضور آمریکا هم در استودیوها و هم در پلتفرمهای جهانی احتمالا وقتی حس میشود که انسی اسامی پروژههای ادامهدار و نمایشی خود را هفته دیگر اعلام میکند.
اما سختیهای کار برگزاری آنلاین فستیوالی به این بزرگی خود را نشان داد، چون انسی تایید کرد تمام فیلمهایی که در بخش رقابت رسمی و کونترهشامپ حضور دارند ممکن است آنلاین پخش نشوند. از فرنچایز ژاپنی «لوپین 3: نخستین» گرفته تا آثار بزرگترین کارگردانان انیمیشن اروپا، فستیوال انسی تنوع بالایی دارد.
فستیوال در بیانیهای گفت: «در صورتی که بعضی فیلمها را نتوان به تمام مخاطبان ارایه داد، ما از تهیهکنندگان خواستهایم یک قسمت حداقل 10 دقیقهای یا یک مستند کوتاه از فیلم برای نمایش تهیه کنند».
البته هیات داوران تمام فیلمها را به صورت کامل تماشا خواهد کرد. این هیات برای بخش اصلی فیلمها شامل کورین دتومب رییس توسعه شرکت تهیه فرانسوی فولیمژ، بنوا پاوان خبرنگار فرانسپرس و دومینیک سوتن میشود.
در بخش رقابتی رسمی انسی مانند همیشه بیشتر تمرکز بر فیلمهای اروپایی و آسیایی است. در میان شرکتکنندگان اصلی اروپایی میتوان از «خانواده بیگفوت» ساخته بن استسن، «خونآشام کوچک» ساخته جوآن اسفار و «کودکی مارتا جین کاناری» ساخته رمی شایه یاد کرد. نامزدهای آسیایی نیمی از بخش کونترهشامپ را به خود اختصاص دادهاند که از جمله آنها میتوان به «اون کاگو: صدای ما!» و همچنین «جادوگر شامان» ساخته جی - هون آن اشاره کرد.
از دیگر فیلمهای قابل توجه بخش رقابتی میتوان از «داستان جینجر» ساخته کنستانتین شرکین از روسیه، «ناهوئل و کتاب جادویی» به کارگردانی حرمان آکونیا از شیلی، «داستان خرس» ساخته استودیو انیمیشن برنده جایزه اسکار پانکروبات و «بکشش و این شهر را ترک کن» فیلم سیاه و سفید ساخته پول ماریوش ویلزینسکی نام برد.