شنبه 22 دی 1403

مقابله با تروریسم هرچند دشوار، اما حیاتی است / چگونه می‌توان رنج مردم غزه را دید و سکوت کرد؟

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
مقابله با تروریسم هرچند دشوار، اما حیاتی است / چگونه می‌توان رنج مردم غزه را دید و سکوت کرد؟

غریب آبادی گفت: مقابله با تروریسم حیاتی است و زمانی که خاورمیانه در آستانه سقوط به ورطه تروریسم بود، شهید سلیمانی فرماندهی مقابله با تروریسم را برعهده گرفت.

کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی وزارت امور خارجه صبح امروز چهارشنبه 12 آذر در نشست "گرامیداشت سالگرد شهادت سپهبد قاسم سلیمانی و نخستین سالگرد واقعه تروریستی گلزار شهدای کرمان و رونمایی از دایره المعارف 23 هزار شهید ترور کشور" اظهارداشت: مقابله با تروریسم سالهاست در کانون توجه جهانی قرار گرفته و امروز بیش از هر زمان دیگری این موضوع اهمیت دارد و یکی از بزرگترین چالش‌های امروز ایران تروریسم و پیامد‌های ناشی از آن لست.

وی گفت: تروریسم امنیت و ثبات کشور‌ها را از بین می‌برد و بروز ناامنی و بی ثباتی سیاسی را به دنبال دارد. ایران همواره نه تنها قربانی تروریسم بوده بلکه یکی از مهمترین کشور‌های جهان در مقابله با تروریسم بوده و هست.

غریب‌آبادی افزود: چگونه می‌توان درد و رنج مردم غزه را دید و سکوت کرد و شرم آور است که کشور‌های غربی به حمایت مالی و تسلیحاتی از رژیم صهیونیستی مشغول هستند و گروه‌های مقاومت مردمی را که برای تعیین سرنوشت خود مبارزه می‌کنند تروریسم می‌نامند.

معاون حقوقی وزارت امور خارجه بیان کرد: مقابله با تروریسم هرچند دشوار، اما حیاتی است و در محیطی که خاورمیانه در آستانه سقوط به ورطه تروریسم تکفیری بود سردار شهید قاسم سلیمانی فرماندهی مقابله با تروریسم را برعهده گرفت. ایران از بدو تاسیس به دلیل در پیش گرفتن سیاست‌های مستقل در عرصه بین الملل با تهدیدات سازمان یافته جهانی از جمله جنگ، تحریم، ترور شخصیت‌های موثر و بلند پایه، ترور‌های کور شهروندان عادی مواجه بوده و بر اساس تازه‌ترین آمار 23 هزار نفر تا کنون در قالب عملیات‌های تروریستی به شهادت رسیده‌اند.

گروهک تروریستی منافقین در برخی کشور‌های اروپایی و آمریکایی دارای دفتر رسمی هست و این کشور‌ها بجای محاکمه تروریست‌ها، اعضای ارشد آنها را حمایت می‌کنند و از تروریسم به عنوان ابزاری جهت پیشبرد مقاصد خود استفاده می‌کنند. ایران حمایت از شهروندان خود در برابر تروریسم را وظیفه ذاتی خود می‌داند.

معاون حقوقی وزیر امور خارجه تصریح کرد: ایران از تمام ظرفیت‌ها برای مقابله با بی کیفر مانی تروریست‌ها استفاده می‌کند تروریسم تهدیدی برای تمام جامعه جهانی است. ایران همواره در همکاری با کشور‌های منطقه‌ای و بین‌المللی به دنبال مقابله با تروریسم بوده و هست و این مساله نیازمند همکاری دسته جمعی است.

معاون حقوقی وزارت امور خارجه بیان داشت: در طول بیش از چهار دهه اخیر، بیش از 23 هزار انسان بی گناه در ایران به شهادت رسیدند. اعمال استاندارد‌های دوگانه در قبال ایران به روشنی مشخص است. تطهیر تروریست‌ها تبدیل به یک سنت برای برخی کشور‌های مدعی شده است. ما مصمم به مقابله با تروریسم علیه شهروندان خود هستیم. ما قدردان جانفشانی‌های شهدای ترور و خانواده‌های آنان هستیم.

غریب آبادی با اشاره به رونمایی از دایره المعارف شهدای ترور تصریح کرد: شهدایی که در عرصه‌های مختلف با فداکاری خود امنیت، ثبات و سرافرازی را برای ایرانیان و مردم منطقه فراهم آوردند. امیدواریم شرایطی فراهم برسد که دیگر هیچیک از مردم و کشوری شاهد قربانیان ترور نباشند.

وی در خصوص افزایش آمار شهدای ترور اظهار داشت: ما پیش از این آماری که اعلام می‌کردیم طبق مستندات سال‌های قبل بود یعنی 17 هزار قربانی. با کار و فعالیت و مستندات جدید آمار قربانیان ترور 23 هزار نفر به ثبت رسیده است.

منبع: ایرنا