چهارشنبه 8 بهمن 1404

مقتدایی: ملت ایران امروز نشان می‌دهد امنیت ما مردم‌پایه است

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
مقتدایی: ملت ایران امروز نشان می‌دهد امنیت ما مردم‌پایه است

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: حضور مردم امروز نشان خواهد داد که امنیت کشور ما مردم‌پایه است.

سیاسی

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، عباس مقتدایی نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به توطئه اسرائیلی تجزیه و تضعیف کشور‌های منطقه و لزوم هوشیاری ملت‌ها در مقابل این سیاست، گفت: یکی از نکاتی که غربی‌ها به آن توجه دارند، وسعت ایران در مقایسه با وسعت سرزمینی کشور‌های غربی است؛ به‌عنوان مثال فرانسه یکی از مهم‌ترین کشور‌های اروپایی است که یک‌سومِ ایران وسعت دارد بنابراین یکی از سیاست‌هایی که آن‌ها دنبال می‌کنند، تجزیه ایران است.

وی افزود: سرزمین‌های اشغالی یک‌هشتادمِ ایران است و یکی از اهداف رژیم صهیونیستی نیز تجزیه سرزمینی ایران است و در جریان جنگ دوازده‌روزه نیرو‌هایی را در پشت مرز‌ها برای این هدف مستقر کرده بودند، همان هدفی که در سوریه، عراق، لبنان، سومالی، سودان و سایر کشور‌ها نیز دنبال کردند، اما بلوغ سیاسی و بصیرت مردم ایران در کنار سابقه تاریخی و تمدنی ایران بزرگ چنین اجازه‌ای به آن‌ها نداد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تقویت جریان شبه‌داعش و آموزش دادن آن‌ها در اتفاقات روز‌های گذشته‌ی ایران توسط رژیم استکباری آمریکا و اسرائیل و تهاجم به زیرساخت‌های مورد استفاده عموم مردم نشان می‌دهد دشمن ما به‌دنبال تضعیف و تجزیه ایران است و از ایران بزرگ دارای وسعت تاریخی، جغرافیایی و رشد علمی و سیاسی ناراحت هستند و این ناراحتی را به‌واسطه ایجاد فتنه و آشوب دنبال می‌کنند و مردم این را کاملاً متوجه شدند.

مقتدایی در ادامه با اشاره به اهمیت تجمع امروز مردم در سراسر کشور برای مقابله با اقدامات تروریستی آمریکایی صهیونیستی، گفت: حضور مردم امروز نشان خواهد داد که امنیت کشور ما مردم‌پایه است و مردم خود حافظ امنیت و تاریخ خود هستند؛ هم‌چنین ما در روز‌های اخیر بلافاصله بعد از جنگ دوازده‌روزه پیشرفت‌های علمی داشتیم و دشمن از این دستاورد‌ها عصبانی است.

وی در پایان تاکید کرد: ایرانی‌ها مدافع استقلال خود هستند و اجازه نمی‌دهند که دشمنان قدمی به سمت اهداف‌شان بردارند لذا با هوشیاری و پیش از آنکه تلاش غرب به بحران جدی تبدیل شود، اهداف آن‌ها را درهم می‌شکنند.