سه‌شنبه 4 شهریور 1404

اقتصادی خبرگزاری مهر

اقتصادی خبرگزاری مهر

مدیرعامل سازمان حسابرسی اعلام کرد که نسبت بالای گزارش‌های مشروط در بازار سرمایه، زنگ خطری جدی برای اعتبار صورت‌های مالی شرکت‌ها، به‌ویژه در نظام بانکی و شرکت‌های دولتی است.

جهرم - رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان جهرم گفت: هر ساله با شروع فصل گرده افشانی زنبور های «بلاستوفاگا» وظیفه بارورسازی درختان انجیر را بر عهده دارند.

مدیرعامل آب و فاضلاب منطقه 4 تهران گفت: حفر چاه‌های جدید به دلیل عدم اثربخشی متوقف شده و اکنون تمرکز اصلی بر مدیریت فشار شبکه و فرهنگ‌سازی برای کاهش مصرف است.

اصفهان - عضو هیئت علمی و استاد دانشکده مهندسی عمران و منابع آب دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: کاهش منابع آب آینده‌ای دشوار را رقم می‌زند و از این رو مدیریت تقاضا و ارائه ایده‌های نو ضروری است.

طبق ابلاغیه بانک مرکزی، واردات کامیون‌های کشنده‌ای که پیش از 28 اردیبهشت 1402 تأمین ارز شده و حداکثر تا 8 ماه بعد وارد کشور شده‌اند، مشمول پرداخت مابه‌التفاوت ارزی نیستند.

شاخص کل بورس تهران روز یکشنبه - 18 خرداد - با افت 5700 واحدی به تراز 3 میلیون و 35 هزار واحد کاهش یافت.

پشت پرده خاموشی‌های تابستانی و زمستانی، ساختار مدیریتی آشفته و بحران حکمرانی در صنعت برق است.

نرخ سود بین‌بانکی در هفته منتهی به 14 خرداد 1404 با افزایش جزئی به 23.98 درصد رسید.

در معاملات امروز بازار جهانی ارزهای مجازی قیمت بیت کوین 0.6 درصد رشد کرد و از 105 هزار دلار عبور کرد.

یک کارشناس اقتصاد گفت: با معرفی وزیر جدید وزارت اقتصاد در مسیر اعتمادسازی و تحول تدریجی گام خواهد برداشت.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی گفت: 65 شرکت پتروشیمی به بخش خصوصی واگذار شد و دولت دیگر سهم معناداری در این صنعت ندارد و ایجاد نهاد تنظیم‌گر برای ساماندهی بازار و حمایت از رقابت‌پذیری ضروری است.

در حالی خودروسازان بزرگ کشور درخواست افزایش قیمت را رسما به سازمان حمایت ارسال کرده اند که امروز با انتشار نامه هایی در کدال اعلام کردند در این زمینه منتظر نظر وزارت صمت هستند.

پنجاه‌وچهارمین اجلاس کمیسیون مشترک دائمی بهره‌برداری از منابع آب و انرژی رودخانه مرزی ارس بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان در شهر باکو برگزار شد.

حوضه دریای خزر با مقدار میانگین بارش 10.7 میلی‌متر و بیشینه بارش 123.7 میلی‌متر پرباران‌ترین حوضه درجه یک کشور در هفته جاری خواهد بود.

معاون حقوقی و نظارت گمرک اعلام کرد: بیش از 2400 دستگاه کامیون در مرزهای استان آذربایجان غربی به دلیل نبود ثبت سفارش قانونی متوقف شده است.

در معاملات روز گذشته بازار ابزارهای مبتنی بر طلای بورس کالای ایران 221 میلیون واحد صندوق های مبتنی بر طلا به ارزش 1.8 همت معامله شد.