جمعه 28 آذر 1404

اقتصادی خبرگزاری مهر

اقتصادی خبرگزاری مهر

وضعیت آب‌رسانی در تهران به بحرانی تبدیل شده که راه حل آن را تعطیلی چهارشنبه ها می دانند، اما بهتر نیست این مسئله با تخصیص بودجه های کلان برای جلوگیری از وضعیتی حادتر به صورت ریشه ای حل شود.

یک پژوهشگر حوزه آب گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل هدررفت آب در بخش کشاورزی عدم مکانیزاسیون این بخش و توسعه نیافتن کشاورزی و آبیاری هوشمند است.

یک مقام مسئول سازمان هواشناسی با اشاره به ورود موج جدید گرما از امروز (7 مرداد) به کشور، گفت: در 24 ساعت گذشته نیز بیش از 12 ایستگاه هواشناسی دمای بالای 50 درجه را ثبت کرده‌اند.

در حکمی از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت، ارشاد استعدادی به‌عنوان دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور منصوب شد.

شصت‌ویکمین نشست کمیته مشترک وزارتی نظارتی اوپک‌پلاس (JMMC) با حضور وزیر نفت و رئیس دوره‌ای کنفرانس اوپک در سال 2025 میلادی به‌صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.

معاون حمل و نقل وزیر راه گفت: زائران حسینی با مدیریت سفر و موکول نکردن بازه زمانی بازگشت به کشور به ایام اوج سفرهای اربعینی، شرایط را برای خدمات‌رسانی مناسب ناوگان حمل‌ونقل عمومی فراهم کنند.

پیشنهاد اختصاص سهمیه سوخت تشویقی 2000لیتری برای ناوگان فعال در ایام اربعین و فعالیت ریل‌باس رایگان خرمشهر - شلمچه ازمهمترین موارد مطرح شده در نشست کمیته حمل‌ونقل و سوخت ستاد اربعین بود.

نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی که در یک روستای خلخال احداث شده، به الگویی موفق برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و محرومیت‌زدایی در کشور تبدیل شده است.

شاهرود - چندی است که مسافران قطار برای دریافت وجه پرداخت شده بلیط کنسلی خود باید حدود 40 روز منتظر بمانند تا آن را از شرکت مورد قرارداد دریافت کنند.

مدیر عملیات بازار ابزارهای نوین مالی بورس گفت: بازگشایی قراردادهای آپشن با وجود توقف دارایی پایه امکان‌پذیر شد.

مدیریت نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، اعلام کرد: در 10 روز کاری سپری شده از عرضه اوراق تبعی همیار، 135 هزار و 886 نفر سبد دارایی خود را بیمه کرده‌اند.

عضو انجمن سازه‌های فولادی با اشاره به بحران آب در کشور گفت: سازه‌های بتنی تا سه برابر بیشتر از سازه‌های فولادی آب مصرف می‌کنند.

در پی امضای توافقنامه بین صندوق توسعه ابوظبی و سازمان اتصال متقابل شورای همکاری خلیج فارس، یک خط هوایی دومداره 400 کیلوولت، پستهای برق السلع امارات و سلوی عربستان را به هم متصل می کند.

با وجود اظهارات رئیس سازمان بورس درباره اثرگذاری حمایت‌ها، شاخص کل امروز با ریزش سنگینی مواجه شد. شایعه تعطیلی یک‌هفته‌ای دولت نیز به فشار فروش دامن زد.

طلای 18 عیار امروز با رشد 112 هزار تومانی به 7 میلیون و 138 هزار تومان رسید و سکه امامی نیز با افزایش بیش از یک میلیون و 220 هزار تومان، در آستانه 80 میلیون تومان معامله شد.

نرخ تورم سالانه برای خانوارهای کشور در تیر ماه 1404، به 35.3 درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، 0.8 واحد درصد افزایش یافته است.