فرهنگی خبرگزاری مهر
فرهنگی خبرگزاری مهر
با عجله خودم را رساندم پشت در اتاق فرماندهی و وارد شدم. خدا گواه است، شیرینترین دقایق عمر سپری شدهی من، دیدار شهید شهبازی و حاج احمد متوسلیان در کنار هم بود.
جلد اول و راهنمای آموزگار مجموعه «تفکر انتقادی و گاهشناسی قرآن» نوشته زندهیاد لاله بختیار در سرای اهل قلم خانه کتاب و ادبیات ایران رونمایی میشود.
مدیرعامل کانون پرورش فکری گفت: بسیاری از موضوعها و دغدغههای مطرح شده در نشست همدلی با نویسندگان حوزه کودک و نوجوان برای کانون پرورش فکری قابل استفاده است و بنا داریم آنها را پیگیری کنیم.
رخدادهای تلخ و تحولات اسفناک کنونی سوریه توسط بخشی از «استراتژی پیرامونی اسرائیل»، تحت فرماندهی «سازمان جهانی یهود بینالملل» است.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی گفت: محدودیتها برای پژوهشگران و معلولان به واسطه بازنگری نهایی در آئیننامه عضویت کتابخانه ملی رفع شد.
ژاک روبا که به عنوان یک شخصیت کلیدی در ادبیات معاصر فرانسوی تثبیت شده بود، در 92 سالگی از دنیا رفت.
شب خاطره گویی خلبانان جنگ و دفاع مقدس در حاشیه نمایشگاه هوایی کیش برگزار شد.
کتاب «حسین گاردی» نوشته محمدهادی زرگری توسط انتشارات روایت فتح منتشر و راهی بازار نشر شد.
نشست «درنگی در رابطه تاریخی و ادبی سعدی و مولوی» سهشنبه 27 آذر در بنیاد موقوفات افشار برگزار میشود.
انتصاب سرپرست اداره کل توسعه کتابوکتابخوانی، انتصاب دبیر بینالملل جشنواره قصهگویی و بهرهبرداری از 24 پروژه کتابخانهای ازجمله اخبار مهم این هفته حوزه کتاب و ادبیات بودند.
نشست «خانه ترانه» با محوریت یادبود محمدعلی بهمنی فردا جمعه 23 آذر توسط فرهنگسرای ارسباران برگزار میشود.
دبیر جایزه جهانی ادبی فلسطین گفت: 345 عنوان کتاب از 26 کشور جهان آثار خود را به دبیرخانه این جایزه ارسال کردند.
مشهد - رویداد هم افزا با هدف پویایی فعالان فرهنگی اجتماعی خراسان رضوی به مدت دو روز در محل نمایشگاه دائمی آستان قدس رضوی برگزار شد.
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشو به مناسب روز ملی خیاط گفت: پوشاک ایران، تاریخچهای به قدمت و ژرفای ذوق و هنر صاحبان و ساکنان سرزمین پارس دارد.
معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: میدان تاریخ شفاهی میدان دعوت بهترینهاست. تاریخ شفاهی، تاریخ را با جزییات و متراکم توضیح میدهد و روایت سازی از آن بهتر است.
بهروز عوض پور گفت: حکیم لقب مناسب و برازندهای برای نظامی است. او در یکی از صحنههای اسکندرنامه جمعی از فلاسفه را دور هم جمع کرده و در خصوص مباحث اصلی فلسفه مناظرهای ترتیب می دهد.