ورزشی خبرگزاری مهر
ورزشی خبرگزاری مهر
اصفهان - سپاهان اصفهان در هفته دوم لیگ برتر هندبال میزبان آلومینیوم اراک است.
سازمان لیگ فوتبال همچنان بدون دغدغه رعایت عدالت بین باشگاه های لیگ برتری نسبت به زمان برگزاری دربی 102 پایتخت بی تفاوت نشان می دهد.
دروازهبان تیم ملی ایران که با حرکتی نمایشی و غیرضروری تیم باشگاهی اش را دچار استرس و دردسری بزرگی کرده است، به مسئولان باشگاه قول داده خودش را برای دیدار با یاران رونالدو برساند!
تنها نماینده سنگنوری ایران در جامجهانی اسلوونی با کسب جایگاه بیست و هشتمی در میان 62 شرکت کننده در این رقابتها به کار خود پایان داد.
با اعلام فدراسیون جهانی تیروکمان، سه داور ایرانی در بازی های المپیک و پارالمپیک پاریس حضور خواهند داشت.
عضو تیم ملی تنیس روی میز که بعد از وقفه چندساله بدون رنکینگ جهانی در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت کرد اما شگفتیساز این رقابتها شد، تاکید دارد که به اعتماد به نفس خوبی رسیده است.
جویبار - مهد و پایتخت کشتی ایران در انتظار تکمیل ورزشگاه پنج هزار نفره است تا دوباره میزبان مسابقات بین المللی و جهانی این رشته ورزشی شود.
رئیس فدراسیون جهانی وزنهبرداری از وضعیت بازگشت این رشته به المپیک و همچنین تغییراتی که در راه است خبر داد.
هافبک سپاهان اصفهان به دلیل مصدومیت از ادامه حضور در اردوی تیم ملی ایران بازماند اما هیچ اطلاعی از آخرین وضعیت او وجود ندارد.
اعضای تیم های پایه پرسپولیس همچنان منتظر دریافت پول از باشگاه نسبت به قراردادهای فصل گذشته خود هستند.
جدیدترین سهمیه تخصیصی کمیته ملی المپیک به فدراسیون تنیس برای حضور در بازیهای آسیایی در اختیار سینا مقیمی قرار گرفت.
مربی تیم ملی بوکس ایران با اشاره به سیدبندی در بازیهای آسیایی هانگژو شرایط را برای مدالآوری بوکسورها سخت عنوان کرد.
کارشناس والیبال ایران با اشاره به عواملی که باعث افت تیم ملی در لیگ ملتها و شکست برابر ژاپن در فینال آسیا شد گفت: اگر فدراسیون مشکلات مالی نداشت قطعا مربی ایرانی را انتخاب نمی کرد.
تنها نماینده شطرنج بانوان ایران در بازیهای آسیایی با بیان اینکه دوست داشتم هم تیمیهایم هم به این بازیها اعزام میشدند، تاکید کرد که برای کسب بهترین نتیجه تلاش میکند.
رئیس فدراسیون فوتبال برگزاری بازی استقلال و پرسپولیس در قطر را رد و تاکید کرد این دیدار در ورزشگاه آزادی برگزار می شود اما زمان آن مشخص نیست!
آستارا - مسابقات قهرمانی کیک بوکسینگ IKN گیلان در آستارا با شرکت 120 فایتر و قهرمانی آستانه اشرفیه به کار خود پایان داد.