جمعه 23 آبان 1404

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

سرمربی تیم ملی کاراته با ابراز رضایت از شرایط این تیم برای حضور در بازیهای آسیایی گفت: نسبت به دوره گذشته نتایج بهتری خواهیم گرفت.

مسابقات انتخابی درون اردویی برای مشخص شدن ملی پوش وزن 57 کیلوگرم اعزامی به بازی‌های آسیایی چین صبح امروز در خانه کشتی شهید ابراهیم هادی برگزار شد.

رئیس فدراسیون کاراته ابراز امیدواری کرد همه ملی پوشانی که به بازیهای آسیایی هانگژو اعزام می شوند بتوانند با کسب مدال به کار خود پایان دهند.

شکایت بازیکن پیشین پرسپولیس با جریمه این باشگاه از سوی کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال روبرو شد.

رئیس انجمن جوجیتسو با انتقاد از کم توجهی به این رشته گفت: اگر بهاء بیشتری به رشته ما بدهند قطعا در بازیهای آسیایی می توانیم 8 مدال کسب کنیم.

سرمربی ایرانی همچنان گزینه نخست مدیران کارخانه فولاد است در غیر اینصورت سراغ گزینه های خارجی خواهند رفت.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در حالی دو مشاور برای خودش انتخاب کرده که این دو با وجود تجربه بالایی که دارند در چند سال اخیر فعالیت به روزی نداشته اند.

رئیس فدراسیون کبدی با اشاره به شرایط تیم های ملی این رشته برای بازی های آسیایی گفت: در بخش مردان دغدغه ای بابت فینال نداریم اما در بخش بانوان شرایط سخت است.

قزوین - تیم فوتسال کراپ در هفته پنجم لیگ برتر میزبان تیم پالایش نفت بندرعباس خواهد بود.

مدیران باشگاه پورتو جلسه ای فوق العاده برای بررسی فروش مهدی طارمی به میلان برگزار خواهند کرد تا تصمیم بگیرند که به پیشنهاد باشگاه میلانی و رقم مد نظر آنها پاسخ مثبت دهند یا خیر.

شانزدهمین دوره رقابت های شطرنج جام هرمزگان به دلیل «سرقت» تجهیزات در هیات استانی میزبان لغو شد.

احتمال حضور چند بازیکن پرسپولیس در لیست تیم ملی ایران برای اردوی شهریورماه امکان تغییر در لیست این تیم را افزایش داد.

مدیران باشگاه فولاد خوزستان سه گزینه داخلی را برای هدایت تیم خود در نظر گرفته اند.

باشگاه پرسپولیس حاضر به دریافت جام قهرمانی سوپرکاپ در شهرهای دیگر یا بدون حضور تماشاگران نیست.

سرمربی تیم ملی اسکیت فری‌استایل گفت: نگ نسبت به یک سال اخیر رکوردهای ملی‌پوشان بهبود پیدا کرده است.

کاروان پرورش اندام ایران پس از عملکرد درخشان در رقابت های قهرمانی آسیا 2023 لبنان با اقتدار به عنوان قهرمانی این رقابت ها دست پیدا کرد.