مهمترین چالش صنعت برق رفع مشکلات نقدینگی است
مشهد معاون هماهنگی توزیع توانیر بر رفع مشکلات نقدینگی، به عنوان مهمترین چالش صنعت برق که در فرآیند خدمت رسانی به مردم مشکلاتی ایجاد کرده است، تاکید کرد.
مشهد معاون هماهنگی توزیع توانیر بر رفع مشکلات نقدینگی، به عنوان مهمترین چالش صنعت برق که در فرآیند خدمت رسانی به مردم مشکلاتی ایجاد کرده است، تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا پیرپیران در جمع شورای معاونین شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با تاکید بر رفع مشکلات نقدینگی به عنوان مهمترین چالش صنعت برق که در فرآیند خدمت رسانی به مردم مشکلاتی ایجاد کرده است، اظهار کرد: تنها راه برون رفت از این موضوع اصلاح قیمتهای انرژی و هزینههای انشعاب با کمک همه بخشها است که باید مورد پیگیری مدیران بخش توزیع قرار گیرد.
معاون هماهنگی توزیع توانیر گفت: عبور موفقیتآمیز از اوج مصرف برق در تابستان با فضای همدلی و همکاری در کل کشور حاصل شده است.
وی افزود: ارتقای همه جانبه و متوازن شرکتهای توزیع نیروی برق کشور به عنوان مهمترین رسالت در این زمینه به شمار میرود.
پیرپیران تحویل برق پایدار به مشترکین و عدم اعمال خاموشی به بخش خانگی، تأمین مناسبتر برق صنایع نسبت به سال گذشته و تأمین برق با برنامه بخش کشاورزی را عامل افزایش رضایت عمومی ذکر کرد و گفت: همدلی و وفاق ایجاد شده در بخشهای مختلف به ویژه در بخش توزیع در کسب این موفقیت بسیار برجسته بوده است.
معاون هماهنگی توزیع توانیر تشکیل کارگروههای تخصصی و بازدید از نقاط مختلف کشور به منظور شناسایی نقاط قوت و ضعف و کسب اطلاعات دقیق را از ویژگیهای خاص شرکتهای توزیع نیروی برق ذکر و تاکید کرد: استفاده از بسترهای مناسب نرم افزاری و سخت افزاری در شرکتهای توزیع برق با موفقیت اجرا شده است و قابلیت در سطح کشور را دارد.
وی از اتفاقات مثبتی که در شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در حوزههای مختلف از جمله هوشمندسازی، اتوماسیون شبکه و سیستمهای مدیریتی رخ داده است، قدردانی کرد. تحقق 1200 نقطه تحت اتوماسیون در شبکه توزیع برق خراسان رضوی
در ادامه محسن ذبیحی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی اظهار کرد: تحقق یکهزار و 200 نقطه تحت اتوماسیون در شبکه توزیع نیروی برق استان با وجود شرایط سخت تأمین مالی، اقدامی بی سابقه و فوق العاده از سوی این شرکت در سال جاری است. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی افزود: هم اینک با تحقق 10 هزار و 631 فرمان موفق اتوماسیونی، صرفه جویی در 116 هزار لیتر سوخت و یکهزار و 376 مگاوات ساعت در میزان انرژی و کاهش بیش از 830 هزار نفر - ساعت تردد در استان خراسان رضوی حاصل شده است.