مهندسی ژنتیک
مهندسی ژنتیک
مراغه - ایرنا - بر اساس نظام رتبهبندی سایماگو، مرکز تحقیقات نجوم و اختر فیزیک مراغه در رتبه بندی مراکز تحقیقاتی کشور رتبه پنجم و در بین مراکز تحقیقاتی و پژوهشی غرب آسیا رتبه نهم را کسب کرد.
هم اکنون بیش از 40 شرکت و مجموعه فن آور در پارک علم و فناوری سلامت مستقر شده که اکنون 12 مجموعه با محوریت کرونا فعالیت می کنند.
اصفهان - ایرنا - معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: تحقق جهش تولید با روشهای سنتی امکانپذیر نیست و لذا باید به سمت شیوهها و فناوریهای نوین حرکت کنیم.
اصفهان - ایرنا - معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه روز جمعه به همراه جمعی از مسوولان اصفهان از پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی این استان بازدید کرد.
تهران - ایرنا - پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در نظام رتبهبندی سایماگو (SIR) در سال 2020، رتبه پنجم را بین مراکز پژوهشی خاورمیانه از آن خود کرد.
شهرکرد - ایرنا - معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد با اشاره به ارائه و بررسی 15 طرح پژوهشی و فناورانه در مورد ویروس کرونا توسط استادان دانشگاه، گفت: تشخیص دقیق ویروس با استفاده از بایو سنسورها و طراحی و تولید یک واکسن اختصاصی علیه ویروس کووید 19 با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد از جمله این طرحها هستند.
با شیوع گسترده ویروس کرونا محققان یکی از شرکتهای فناور اقدام به طراحی دو نسل از کیتهای PCR کردند که به گفته آنها از آنجایی که ویروسهای RNAدار دارای نرخ بالای جهش ژنومی هستند، میتواند منجر به نتایج منفی کاذب شود؛ از این رو در این کیت با هدفگیری سه ژن ویروسی، احتمال اخذ نتایج منفی کاذب در این کیتها به حداقل رسیده است.
رییس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در نشست با معاون اول رئیس جمهور به تشریح دستاوردهای این پژوهشگاه در زمینه مبارزه با بیماری کرونا پرداخت.
علیرغم آنکه شرکتهای دانشبنیان همواره از تجاریسازی دستاوردهای فناورانه خود نگرانیهایی دارند، ولی با شیوع کرونا ویروس و درگیری کل جامعه با آن و متعاقبا برنامهریزیهای صورت گرفته، زمینهای فراهم شد تا محصولات این شرکتها به سرعت به مرحله تجاریسازی برسند، به گونهای که در مدت 4 ماه این شرکتها توانستند نیازمندیهای کشور را در حوزههایی چون تجهیزات پزشکی، مواد اولیه دارویی و دارو،...
تهران - ایرنا - همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا در ایران و جهان، شرکتهای فناور و مراکز علمی و پژوهشی دانشگاههای کشور همگام با یکدیگر، مقابله با این ویروس را آغاز کردند و 400 شرکت دانش بنیان علیه این ویروس پا به میدان گذاشتند.
محققان پژوهشکده ژنتیک و زیستفناوری کشاورزی طبرستان وابسته به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری موفق به تولید واکسنی دوگانه با قابلیت محافظت طیور در برابر بیماری عفونی نکروتیک انتریتیس شدند.
آنچه پیش روی خوانندگان قرار دارد، سلسله مباحثی است برگرفته از دروس خارج فقه آیتالله رشاد که تحت عنوان «فقه مهندسی ژنتیک و جنگ بیولوژیک» که هفت صبح روزهای زوج هفته، در مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضای تهران ارائه میشود.
زاهدان - ایرنا - روند ابتلا به بیماری کووید 19 در سیستان و بلوچستان همچنان سیر صعودی داشته و برخلاف تصور عامه هر چه دمای هوا در این استان افزایش مییابد، تعداد موارد مثبت کرونا نیز بیشتر میشود این در حالی است که در روزهای آغازین شیوع این بیماری به دلیل رعایت نکات بهداشتی و در خانه ماندن مردم، آمار مبتلایان این استان بسیار کمتر از دیگر نقاط کشور بود.
اقتصادنیوز: عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: زمان ماندگاری ویروس کووید 19 در جهان مشخص نیست و به همین دلیل مردم باید خود را با این ویروس وفق دهند، زیرا به زمان قبل از کرونا بر نمیگردیم و باید نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنیم.
ایرنا نوشت: عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: زمان ماندگاری ویروس کووید 19 در جهان مشخص نیست و به همین دلیل مردم باید خود را با این ویروس وفق دهند، زیرا به زمان قبل از کرونا بر نمیگردیم و باید نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنیم.