مهندسی ژنتیک
مهندسی ژنتیک
آنچه پیش روی خوانندگان قرار دارد، سلسله مباحثی است برگرفته از دروس خارج فقه آیتالله رشاد که تحت عنوان «فقه مهندسی ژنتیک و جنگ بیولوژیک» که هفت صبح روزهای زوج هفته، در مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضای تهران ارائه میشود.
زاهدان - ایرنا - روند ابتلا به بیماری کووید 19 در سیستان و بلوچستان همچنان سیر صعودی داشته و برخلاف تصور عامه هر چه دمای هوا در این استان افزایش مییابد، تعداد موارد مثبت کرونا نیز بیشتر میشود این در حالی است که در روزهای آغازین شیوع این بیماری به دلیل رعایت نکات بهداشتی و در خانه ماندن مردم، آمار مبتلایان این استان بسیار کمتر از دیگر نقاط کشور بود.
اقتصادنیوز: عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: زمان ماندگاری ویروس کووید 19 در جهان مشخص نیست و به همین دلیل مردم باید خود را با این ویروس وفق دهند، زیرا به زمان قبل از کرونا بر نمیگردیم و باید نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنیم.
ایرنا نوشت: عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: زمان ماندگاری ویروس کووید 19 در جهان مشخص نیست و به همین دلیل مردم باید خود را با این ویروس وفق دهند، زیرا به زمان قبل از کرونا بر نمیگردیم و باید نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنیم.
تهران - ایرنا - عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: زمان ماندگاری ویروس کووید 19 در جهان مشخص نیست و به همین دلیل مردم باید خود را با این ویروس وفق دهند، زیرا به زمان قبل از کرونا بر نمیگردیم و باید نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنیم.
مرکز تحقیقات فناوری بنیاخته اولین مرکز خصوصی در حوزه مهندسی بافت و نانوتکنولوژی درایران است و فعالیت خود را از سال 1383 بهطور رسمی آغاز کرد. فعالیتهای علمی و تحقیقاتی بنیاخته در 4 گروه تحقیقاتی بیولوژی سلولهای بنیادی، بیولوژی مولکولی و مهندسی ژنتیک، نانوتکنولوژی و مهندسی بافت و جنین انجام میشوند. با شیوع ویروس کرونا، گروه بیولوژی مولکولی و مهندسی ژنتیک مرکز تحقیقات فناوری بن یاخته،...
عکس زیر، راهپیمایی اعتراضی مردم اروپا (کرواسی) علیه تراریخت است. کل اروپا کمتر از «یکهزارم» تراریخت دنیا را تولید میکند؛ اما در ایران، مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی وزارت بهداشت اعلام کرد که درج برچسب "غیرتراریخت" تشویش اذهان محسوب میشود!!
آنچه پیش روی خوانندگان قرار دارد، سلسله مباحثی است برگرفته از دروس خارج فقه آیت الله رشاد تحت عنوان «فقه مهندسی ژنتیک و جنگ بیولوژیک» است که هفت صبح روزهای زوج هفته، در مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام رضای تهران ارائه میشود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حوزه آموزش و پژوهش در هفتهای که گذشت با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصهای از آنها را میتوانید در ادامه مرور کنید. برای اطلاع از جزئیات بیشتر هر خبر این گزارش میتوانید تنها روی عنوان آن موضوع کلیک کنید. مهلت مجدد ثبتنام کنکور سراسری 99 به پایان رسید مهلت ثبتنام مجدد کنکور سراسری سال 99 از روز یکشنبه 28 اردیبهشت ماه آغاز شد...
برترین مراکز آموزش عالی و فناوری کشور در حوزه تعاملات علمی بینالمللی در سال 1398، در نشست مجازی معاونان بینالمللی دانشگاهها و مراکز پژوهشی تقدیر شدند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، نشست مجازی معاونان بینالملل دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور روز گذشته در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد. مصطفی مطلبی رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری در خصوص اقدامات این پژوهشگاه در حوزه روابط بین الملل گفت: این پژوهشگاه بر اساس نظام رتبه بندی بین المللی سایماگودر سال 2018 و 2019 در میان مراکز پژوهشی...
تهران - ایرنا - قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بینالملل اعلام کرد: پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری به عنوان برترین پژوهشگاه کشور در حوزه تعاملات علمی بینالمللی در سال 1398 انتخاب شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در این نشست مجازی که صبح امروز (دوشنبه) با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، از دانشگاههای علم و صنعت ایران، گیلان، علامه طباطبایی، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و پارک علم و فناوری یزد به عنوان برترین مراکز آموزش عالی و فناوری کشور در حوزه تعاملات علمی بین المللی در سال 1398 تقدیر شد. دکتر حسین سالار آملی،...
تهران - ایرنا - رییس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: این پژوهشگاه 30 طرح تحقیقاتی مشترک با کشورهایی از جمله آلمان، فرانسه، کانادا، هند، اسپانیا، ایتالیا، دانمارک، قبرس، اتریش و مالزی انجام داده است.
دانشگاه های علم و صنعت ایران، گیلان، علامه طباطبایی، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و پارک علم و فناوری یزد به عنوان برترین مراکز آموزش عالی و فناوری کشور در حوزه تعاملات علمی بین المللی در سال 1398 معرفی شدند.