موج اصلی بازگشت زائران اربعین از مرز مهران آغاز شد

فرماندار مهران گفت: 140 هزار نفر در 48ساعت گذشته از مرز بین المللی مهران وارد کشور شدند که نشان از آغاز موج اصلی بازگشت زائران اربعین دارد.
علی عباس شفیعی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از ابتدای ماه صفر تاکنون یک میلیون و 205 هزار نفر از مرز مهران به سمت عتبات عالیات از مرز مهران خارج شدند.
وی افزود: کمیته حمل و نقل با تمامی توان پای کار انتقال زائران به استان های مبدا است.
فرماندار مهران گفت: اکنون اتوبوس های استان های مختلف در پایانه برکت آماده انتقال زائران به شهرهای خودشان هستند.
شهرداری تهران و البرز به کمک نیروهای خدماتی مهران آمده اند
فرماندار مهران با اشاره به اقدامات انجام گرفته در حوزه پسماند نیز گفت: شهرداری منطقه پنج، منطقه یازده، شهرداری البرز و بخشی از توان شهرداری مرکزی ایلام به کمک نیروهای شهرداری مهران آمده اند.
شفیعی اظهار داشت: بیش از 600 تا 700 نیروی خدماتی در مرز مهران حضور دارند که این تعداد نیرو با توجه به تردد روزانه 300 هزار نفر در مسیر رفت و برگشت کفایت نمی کند اما با تمامی توان به کار جمع آوری پسماند مشغول هستند.