یک‌شنبه 30 دی 1403

مگاپروژه توسعه زنجیره ارزش صنایع دستی رونمایی شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
مگاپروژه توسعه زنجیره ارزش صنایع دستی رونمایی شد

حمایت از ایجاد اشتغال برای دو هزار هنرمند در فاز اول مگاپروژه توسعه زنجیره ارزش صنایع دستی اجرایی می شود.

حمایت از ایجاد اشتغال برای دو هزار هنرمند در فاز اول مگاپروژه توسعه زنجیره ارزش صنایع دستی اجرایی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از «مگاپروژه توسعه زنجیره ارزش صنایع دستی (طرح حامی)» پیش از ظهر امروز در سالن فجر وزارت میراث فرهنگی با حضور مریم جلالی معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و وحید خاوه‌ای مدیرعامل بنیاد علوی برگزار شد.

پروژه «ملی اشتغال حامی» در قالب «مگا پروژه توسعه رسته صنایع‌دستی» با رویکرد اشتغال در فاز اول از ایجاد اشتغال برای دو هزار نفر حمایت می‌کند. کمک‌های فنی و اعتباری پروژه 3,650 میلیون تومان است و 60 هزار میلیون تومان تسهیلات مورد نیاز اجرای این طرح است.

یک شرکت به‌عنوان مجری طرح‌های کارآفرینی و اشتغالزایی بنیاد علوی انتخاب شده و این پروژه را نیز همین شرکت اجرا می‌کند. این پروژه در استان خراسان رضوی برای 600 نفر، در خراسان جنوبی برای 300 نفر، در خراسان شمالی برای 400 نفر، در ایلام برای 500 نفر و در سیستان و بلوچستان برای 200 نفر اشتغال ایجاد می‌کند.

در مراسم رونمایی از اجرای این مگا پروژه که به صورت رسمی طی توافقی آغاز شد؛ قرار است در فاز اول پروژه برای دو هزار هنرمند در پنج استان خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و ایلام اشتغال ایجاد شود.

در این نشست وحید خاوه‌ای مدیرعامل بنیاد علوی گفت: در بنیاد مأموریت اصلی ما توانمندسازی در حوزه اشتغال مناطق محروم است. دو برنامه اصلی داریم که یکی مسکن محرومان و دومی موضوع اشتغال با هدف ایجاد درآمد پایدار است که با هدف جلوگیری از مهاجرت به شهرهای بزرگ انجام می‌شود.

وی افزود: یکی از حوزه‌های مهم در ایجاد مشاغل خرد، حوزه صنایع‌دستی و یکی از مسائلی که باید در این حوزه باید به آن توجه کرد نگهداری و توسعه رشته‌های صنایع‌دستی است. همچنین یکی از اقدامات مهم در حوزه صنایع‌دستی نوسازی صنایع‌دستی است از این رو بنیاد علوی برای این موضوع اعلام آمادگی می‌کند و آماده حمایت و پشتیبانی از این طرح هستیم.

خاوه‌ای یادآور شد: صنایع‌دستی از نسل گذشته به نسل جدید رسیده است ما موظف هستیم ضمن حفظ این صنعت هویت‌بنیان در حوزه اشتغال و توسعه رشته‌های صنایع‌دستی کمک کنیم.

محمدحسین عسگرپور مدیرکل دفتر حمایت از تولید صنایع‌دستی نیز در این نشست گفت: ایجاد اشتغال برای 2 هزار نفر در استان خراسان شمالی، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، ایلام و سیستان و بلوچستان از اهداف این طرح است البته ظرفیت ایجاد اشتغال در حوزه صنایع‌دستی بیش از 100 هزار نفر است.