میرحسین موسوی
میرحسین موسوی
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، طیف مدعی اعتدال و اصلاحات که پس از شکست در فتنه سیاسی در سال 88، آدرس تحریمهای فلجکننده را به مقامات آمریکایی داده بود، با موجسواری و ادعای لغو تحریمها، در سال 92 توانست به دولت و سپس مجلس برگردد و به مدت 8 سال، موجب عقبگرد بیسابقه اقتصاد کشور شود. آنها با معطلکردن کشور در برجام و تعطیلی تولید داخلی و صادرات، موجب تشدید تورم و رکود شدید و...
اقتصادنیوز: کیهان در خبر ویژه خود ادعاهایی را علیه دو فرانسوی بازداشت شده، مشاوران میرحسین موسوی، ملی مذهبیها و رانندگان معترض به اقدامات اخیر علیرضا زاکانی شهردار تهران مطرح کرد.
اقتصادنیوز: نیم قرن با اقتصاد ایران روایتی است از تحولات، شخصیتها و شاخصهای اقتصاد ایران و موضوعاتی که به نوعی با اقتصاد ایران ارتباط پیدا میکنند. شرایط فعلی اقتصادی ارتباط مستقیمی با گذشته آن دارد.
بررسی گزارشهای میدانی از باز تولیدخیانت شبکه فتنه سبز در ابعادی جدید و معطوف به ضربه زدن به معیشت مردم و تولید نارضایتی و موجسواری از این طریق به نفع سرویسهای جاسوسی بیگانه حکایت میکند.
کنگرلو همان فردی است که رابطه اش با منوچهر قربانیفر، دلال اسلحه، آغازگر ماجرایی بود که در ایران به «مک فارلین» و در آمریکا به «ایران کنترا» معروف شد.
| ممنوع الخروج و ممنوع التدریس شدم | پیشنهادی اقتصادی به رئیسی درباره بنزین و دلار و یارانه
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یازدهم گفت: در مذاکرات وین باید مشخص کنیم که استراتژی ما درباره برجام چیست؟ یا باید لغو شود، یا تثبیت شود و یا اصلاح شود. در غیر این صورت، عملکردمان شبیه مجلس اول و نهم است.
سعید لیلاز گفت: کسی که در داخل به دنبال دموکراسی است باید ضدآمریکا باشد زیرا مصالح آمریکا، دموکراسی را بر نمیتابد؛ این تجربه ماست برخی از مورخین به مطالعه و کنکاش هزاران سال قبل میپردازند اما این حقیقت جلوی چشم ما است دموکراسی در هیچ کجای خاورمیانه به نفع آمریکا نیست.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با بیان اینکه به آقایان سیف و جهانگیری هشدار ارزی داده بودم اما آنها نگران پایگاه رأیشان بودند گفت: هیچ نوشتهای ضامن توافق نیست بلکه مهمترین اصل هر توافق و قانون اساسی لوله توپ است اگر قدرت نظامی و بازدارندگی داشته باشید امپریالیزم سراغتان نمیآید.
این روزها که تیتر سخنرانیها و مقالات عزیزان اصولگرا را در حمایت بیچونوچرا از آقای رئیسی میبینم حق ندارم به سیاق گذشته قیاس کنم؟ دولت رئیسی حتی از دولت (اول) احمدینژاد قبراقتر و سرحالتر نیست.
شرق نوشت: آنهایی که در پوشش مدافع و موافق، قربانصدقه میروند و از صبح تا شب «قل هو الله و ان یکاد» از زبانشان میریزد با کمترین ناملایمتی، ناگهان کما فیالسابق احساس تکلیف شرعی میکنند که او را بکوبند.
چه بر سر بازرگان آمد؟ او را با شعار لیبرال آمریکایی بدرقه کردیم. بنیصدر را هم با فریاد «سپهسالار پینوشه، ایران شیلی نمیشه» به تاریخ سپردیم. میرحسین موسوی هم گرچه دوره نخستوزیری را به سلامت گذراند، اما در قضایای 88 حسابش جور دیگری تمام شد. خاتمی و روحانی را هم با انگ وابستگی و غربزدگی بایگانی کردیم.
شرق نوشت: فیلم تظاهرات گسترده چند صد هزارنفری همراه با شعار توفنده «بازرگان بازرگان حمایتت میکنیم» تهران هنوز در آرشیو صداوسیما هست. شعار «بنیصدر صددرصد» هنوز بر برخی خرابهها و محلههای قدیمی شهر هست. شعار «مخالف هاشمی، دشمن پیغمبر است» هنوز در ویدئوهای مربوط به نماز جمعه در دانشگاه تهران ضبط است. شعارهای جامعه مدنی خاتمی و شعار عدالتخواهی احمدینژاد و شعار برجامی حسن روحانی نیز...
اقتصادنیوز: این روزها سخن از یک جراحی بزرگ در اقتصاد کشور است؛ اما اگر در اتاق عمل، همچنان همان رزیدنتهایی به کار جراحی باشند، که آزمون و خطاهاشان در گذشته موجبات وضعیت فعلی را فراهم آورده، دیگر چه چیز از این بیمار باقی خواهد ماند؟
اعلام بازگشت کوپن با نام جدید و پارسی «کالا برگ» و البته به صورت الکترونیک به نظام توزیعی بهانه ای است برای نقل یک خاطره درباره مرحوم حاج علیاکبر پوراستاد...
علیاکبر رائفی پور گفت: به امیر تتلو گفتم وارد مسائل سیاسی نشو و کار خودت را انجام بده. یک جریان مشکوک امنیتی تتلو را به بیرون از ایران هل داد. وقتی تتلو سال 88 از میرحسین موسوی حمایت کرد کسی با او کاری نداشت ولی وقتی از رییسی حمایت کرد همه به او حمله کردند.