نارندرا مودی
نارندرا مودی
سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز پنجشنبه به وقت محلی، در حاشیه پانزدهمین نشست گروه «بریکس» با چندین مقام دیپلماتیک دیدار کرد.
همزمان با تلاش کشورهای بزرگ در حال توسعه برای شکلدهی به یک جایگزین برای نظم جهانی غربی از طریق گروه بریکس، عربستان سعودی، ایران، مصر، امارات متحده عربی، اتیوپی و آرژانتین در حالی برای پیوستن به این بلوک دعوت شدهاند. در این میان کشورهایی نظیر ایران و عربستان مدتهاست که تمایل خود را به عضویت در این گروه نشان دادهاند. دلیل این اشتیاق به عضویت در گروه بریکس چیست؟
سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری کشورمان در حاشیه اجلاس بریکس با برخی مقامات خارجی حاضر در این نشست دیدار و رایزنی کرد.
دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی به عضویت دائم ایران در بریکس واکنش نشان داد.
نارندرا مودی نخست وزیر هند به پیوستن ایران به بریکس در توئیتی واکنش نشان داد.
نخست وزیر هند در توییتی از دیدارش با رئیس جمهور کشورمان در حاشیه اجلاس بریکس نوشت.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیتالله سید ابراهیم رئیسی امروز پنجشنبه در حاشیه پانزدهمین نشست گروه بریکس، در دیدار «نارندرا مودی» نخستوزیر هند، با اشاره به سابقه روابط دیرینه تمدنی و فرهنگی دو کشور، اظهار کرد: ایران و هند همواره روابط دوستانهای داشتهاند و در حال حاضر نیز روابط سیاسی و دیپلماتیک حسنهای دارند، اما روابط اقتصادی فیمابین متناسب با این روابط دوستانه توسعه نیافته...
رئیسجمهور، گفت: ایران و هند ظرفیتها و زمینههای خوبی برای گسترش همکاریها در عرصههای علمی، فناوری، فضایی، انرژی و ترانزیت دارند. همچنین تقویت همکاریهای فیمابین در زمینه کریدور شمال - جنوب میتواند منافع هر دو کشور و هر دو ملت را تأمین کند.
رئیس جمهور گفت: ایران و هند ظرفیتها و زمینههای خوبی برای گسترش همکاریها در عرصههای علمی، فناوری، فضایی، انرژی و ترانزیت دارند.
تسنیم عکسی از نخستوزیر هند در حاشیه اجلاس بریکس که با رئیسجمهوری ایران دیدار و گفتوگو کرد را منتشر کرد.
رئیس جمهور کشورمان در حاشیه اجلاس گروه بریکس با نخستوزیر هند دیدار کرد.
مبلغ نوشت: نام یک فعال افراطگرای هندو که سوابق دیرینهای در اسلامستیزی علیه مسلمانان هند دارد از فهرست سخنرانان پارلمان ادیان جهان حذف شد.
با عضویت ایران و برخی کشورهای دیگر در بریکس، این پیمان وجهه ضدغربی و ضدآمریکایی بیشتری پیدا میکند.