ناظر مجلس در شورای سنجش و پذیرش دانشجو انتخاب شد
![ناظر مجلس در شورای سنجش و پذیرش دانشجو انتخاب شد](https://img9.irna.ir/d/r1/2020/05/27/4/157146610.jpg)
تهران - ایرنا - مجلس شورای اسلامی مهرداد ویسکرمی نماینده خرم آباد را به عنوان ناظر در شورای سنجش و پذیرش دانشجو انتخاب کرد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز - یکشنبه - مهرداد ویس کرمی را به عنوان ناظر در شورای سنجش و پذیرش دانشجو انتخاب کردند.
کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس «مهرداد ویس کرمی» نماینده خرم آباد و «روح الله متفکر آزاد» نماینده تبریز را مجلس معرفی کردند که متفکر آزاد انصراف داد و ویس کرمی با 189 رای موافق از مجموع 212 رای ماخوذه نمایندگان به عنوان ناظر در شورای سنجش و پذیرش دانشجو انتخاب شد.
نمایندگان همچنین در جلسه علنی امروز جزئیات طرح دو فوریتی مالیات بر خانههای خالی را برای رفع ابهام به کمیسیون اقتصادی مجلس ارجاع دادند.
*س_برچسبها_س*