نامه بسیج دانشجویی 18 استان خطاب به سران قوا / نگذارید مجددا کار به هیئت عالی رفع اختلاف قوا برسد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی 18 استان کشور در نامهای خطاب به سران قوا نکاتی را ناظر بر همدلی، حل اختلافات و تفکیک قوا خاطرنشان کردند. متن این نامه به شرح زیر است: جناب آقای سید ابراهیم رییسی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران جناب آقای محمدباقر قالیباف ریاست محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای محسنی اژهای ریاست محترم قوه قضاییه سلام علیکم از...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی 18 استان کشور در نامهای خطاب به سران قوا نکاتی را ناظر بر همدلی، حل اختلافات و تفکیک قوا خاطرنشان کردند.
متن این نامه به شرح زیر است:
جناب آقای سید ابراهیم رییسی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای محمدباقر قالیباف ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
جناب آقای محسنی اژهای ریاست محترم قوه قضاییه
سلام علیکم
از کلیات ملال آور عبور کرده و سراغ اصل مطلب میرویم. وقتی امام امت در نماز عید فطر بر همدلی و همکاری قوا تاکید میکرد شاید هیچوقت فکرش را هم نمیکردیم که بعد از چند ماه مسائل بین قوا به این حد برسد؛ و این گونه به بیانات ایشان لبیک بگویید!
مباحثی که بعد از ماجرای بخشنامه معاون سیاسی وزیر کشور به وجود آمد حقیقتا برای تمام دلسوزان مایه تاسف بود. بعضی از نمایندگان مجلس بخاطر دستمالی قیصریه را به آتش کشیدند و بجای تمرکز بر مسائل اصلی به بخشنامه معاون وزیر چنان ایراد گرفتند که انسان با خودش میگفت کاش این غیرت و حمیت در بحث شفافیت آرا نیز بود!
سخنگوی دولت در نشست خبری رسما اعلام میکند چند ماه مانده به انتخابات موعد تغییر رئیس ستاد انتخابات کشور نیست، اما در نصف شبی ناگهان اعلام میشود معاون سیاسی برکنار شد و حتی جایگزین آن هم اعلام نمیشود و روز بعد اعلام میشود که فلانی متصدی جدید این سمت است.
چند ساعت بعد هم آن عقب نشینی به نام فداکاری دولت فاکتور میشود و ناگهان با مواضع معاون معزول مواجه میشویم و از فشار شخص رئیس مجلس پرده بر میدارد. رئیس مجلس نیز در سکوت تامل برانگیز وزیر کشور از قول ایشان میگویند که ایشان از قبل تصمیم به برکناری معاون خود داشته است!
دولت محترم و بعضی وزرا از ترس استیضاح کم مانده امضای زیر احکام انتصابات را در استانها و شهرستانها را به نمایندگان مجلس بسپارند و تفسیر تازهای از تفکیک قوا را ارائه داده اند. براستی صندلی وزارت اینقدر ارزش دارد؟! دولتی که توان دفاع از تصمیمات لایه اول مدیریتی خود (از جمله رئیس ستاد انتخابات کشور) را ندارد کجا میتواند اقتدار خود و نهاد اجرایی را حفظ کند؟!
از آن طرف هم قوه قضاییه پس از جابجاییهایی که برای دلسوزان محل سوال بود - مخصوصا پس از عزل آن قاضی انقلابی و عالیرتبه در دیوان عالی کشور (جناب آقای مرتضوی مقدم) - طی کمتر از چند ماه دو حکم غیرقطعی درباره دو مدیر ارشد دولتی را بلافاصله رسانهای میکند و حتی به تفسیر بعضیها برخی اقدامات در پایین دست بوی انتقام جویی از رئیس سابق قوه قضاییه را میدهد و مثالهایی دارد که خوشبختانه با ورود سران قضایی به چنین مسائلی (مخصوصا مسئله پرونده اکبر طبری) این قضیه به حکم قانون و با صلابت به سرانجام درست رسید.
در تمام این مسائل مردم و نخبگان به این صحنه نگاه میکنند و تعجب میکنند از این حجم از رعایت تفکیک قوا در عین همدلی و همکاری! آقایان به خود بیایید و توئیتریستهای اطراف تان را کنترل کنید و نگذارید مجددا رهبری نظام از حل اختلافات تان توسط خودتان نا امید شوند و کار به هیئت عالی رفع اختلاف قوا برسد. سخن طولانی شد! بس است! بس! روح و روان مردم اینقدر نباید از این اختلافات بیهوده آسیب ببیند.