شنبه 29 دی 1403

نامه سرگشاده بسیج دانشجویی علوم پزشکی شهید بهشتی خطاب به 6 نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1403

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
نامه سرگشاده بسیج دانشجویی علوم پزشکی شهید بهشتی خطاب به 6 نامزد انتخابات ریاست جمهوری 1403

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نامه سرگشاده‌ای را خطاب به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری صادر کرد که به شرح زیر است: با صلوات بر محمد (صلی‌الله علیه) و آل پاکش، احتراماً به استحضار می‌رساند انقلاب اسلامی، عیار معنویت و اخلاق عمومی جامعه را بالا برد و این پیشرفت مبارک، بیش از همه مرهون منش و رفتار امام خمینی (رحمه‌الله‌علیه) است. مکتب...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نامه سرگشاده‌ای را خطاب به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری صادر کرد که به شرح زیر است:

با صلوات بر محمد (صلی‌الله علیه) و آل پاکش، احتراماً به استحضار می‌رساند انقلاب اسلامی، عیار معنویت و اخلاق عمومی جامعه را بالا برد و این پیشرفت مبارک، بیش از همه مرهون منش و رفتار امام خمینی (رحمه‌الله‌علیه) است. مکتب امام خمینی (رحمه‌الله‌علیه)، الگوی توامان اخلاق اسلامی در کنار سیاست دینی است و از دل این مکتب رجایی‌ها و بهشتی‌ها نشان دادند که سیاست‌ورزی دولتمردان جمهوری اسلامی چگونه باید باشد، متانت و سعه صدر نخستین رئیس جمهور شهید در مقابل جریان توهین و تخریب، صداقت در گفتار و ساده زیستی، او را مبدل به نمادی از رئیس جمهور تراز نظام اسلامی کرد و دل‌های مردم را به او متوجه ساخت. قریب به چهل سال بعد و در گام دوم انقلاب اسلامی، روش و منش بهشتی، در شاگرد مکتب او، مجددا ثابت کرد که الگوی رفتاری انقلاب اسلامی برای مسئولان منسوخ نگشته و همچنان می‌توان با همان شیوه مبتنی بر خلوص، اخلاق و کارآمدی به سیاست‌ورزی و خدمت پرداخت. مردم نیز به خوبی نشان دادند که مخلصین واقعی خود را می‌شناسند و دل در گروی آن‌ها دارند. مؤلفه اخلاق به عنوان یکی از نقاط برجسته راه دومین رئیس جمهور شهید - چه در اظهارات و فعالیت‌های انتخاباتی و چه در زمان ریاست جمهوری ایشان - انکار ناشدنی است. اثبات کارآمدی سیاست‌ورزی توحیدی و اخلاق‌مدار در مقابل الگوهای غربی موجود، راه ابراهیم است.

در این زمان که چشم‌های شرق و غرب عالم به مقاومت اسلامی در فلسطین عزیز دوخته شده است، جهان اسلام بیش از پیش به نمایش مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران امیدوار است. در این وضعیت خاص تاریخی - تمدنی، انتخابات می‌تواند مظهر قدرت و اراده ملی باشد اما هر کجا که نامزدها تهمت و تخریب و لجن پراکنی را دنبال کنند، آبروی ملت و کشور به نحوی از انحاء ضرر خواهد کرد. انتخابات ریاست جمهوری نه میدان منازعه بلکه کارزار و مسابقه‌ای در جهت خدمت است. از آنجا که علی‌رغم توصیه‌ها و بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در دوره‌های مختلف، شاهد عدم پایبندی کامل بعضی نامزدها به رعایت اخلاق انتخاباتی بوده‌ایم و بیم آن می‌رود که در حال حاضر نیز بعضی از اصول آن زیر پا گذاشته شوند، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر خود لازم می‌بیند این مورد را از نامزدهای محترم به جد مطالبه نموده و در این راستا نکاتی را به ایشان یادآور شود:

الف) انتظار بدیهی آن است که جانب تقوا و انصاف را نگه داشته و در اظهارات خود از تهمت، لجن پراکنی، افشاگری و تخریب دیگر رقبا پرهیز نمایید و به خیال جلب اقبال عمومی، برای اثبات خود به نفی سایرین متوسل نشوید. اگر رویکرد و راهبرد دیگران را غلط می‌دانید، به جای تخریب آن فرد و ترساندن مردم، راهبرد خود را ارائه دهید که اگر روشنایی را نشان دهید، تاریکی خود به خود نمایان خواهد شد.

ب) برای دیده‌شدن هنجارشکنی نکنید. در شعارها، اظهارات و وعده‌هایتان، قوانین و خطوط قرمز نظام که برگرفته از مبانی و اصول اسلام است را زیر پا نگذارید.

ج) با مردم صادق باشید. در حرف و اعتقادات خود، آن چیزی را بگویید که هستید، نه آنکه در این زمان برای خوش‌آمد عده‌ای، حرفی بزنید که به آن اعتقاد ندارید و پس از انتخابات به آن التزامی نخواهید داشت. مردم را آگاه بدانید و بدانید که مردم فرد صادق را می‌شناسند و صداقت است که در دل‌های مردم اثرگذار است.

د) در اظهارات‌تان نسبت به جامعه و فضای کشور انصاف و واقع بینی را رعایت کنید. انتقاد کردن و ارائه مشکلات و نقاط ضعف کشور به جاست اما اینها نباید با سیاه نمایی و کتمان پیشرفت‌ها و خدمات صورت گرفته همراه باشد و تنها به همان نقاط انتقادی پرداخته شود که ضعف و ناامیدی را به مردم القا کند.

ه) هزینه‌های بیش از اندازه تبلیغات، آحاد مردم را نسبت به آنچه که بعداً پیش خواهد آمد، آگاه و هشیار و بیدار خواهد کرد. آن کس که از بیت‌المال استفاده می‌کند، نمی‌تواند اطمینان مردم را جلب کند.

و) مواضع شما و وعده‌های‌تان در شعارهای انتخاباتی عزت‌آفرین و مقتدرانه برای کشور و نظام جمهوری اسلامی باشد، نه آنکه اظهارات شما چراغ سبز و دست‌آویزی برای مخالفان و دشمنان نظام جمهوری اسلامی شود‌.

ز) وحدت ملی، خط قرمز است. حرف‌ها و اظهارات شما به عنوان نماینده جمهور، نباید به گونه‌ای باشد که برای جذب یک گروه یا جلب رای عده‌ای دیگر، وحدت ملی را خدشه‌دار کند.

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی وظیفه خود می‌داند تا در راستای صیانت از اخلاق انتخاباتی، رفتار و عملکرد نامزدهای محترم ریاست جمهوری _در تبلیغات، مناظرات و فعالیت ستادهای وابسته را زیر ذره‌بین خود قرار دهد. قابل ذکر است در صورت محرز شدن تخلف هر یک از نامزدها، بسیج دانشجویی بر اساس تکلیف سیاسی خود به آن واکنش جدی نشان خواهد داد و در جهت رصد فعالیت های انتخاباتی، از همراهی وجدان‌های بیدار مردم کمک خواهد گرفت تا با لطف الهی و رأی ملت، رئیس جمهوری شایسته در جایگاه خدمت به مردم قرار گیرد.

والسلام علی من اتبع الهدی

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی