نام دانشگاههای ایران در بین برترینهای جهان / ممنوعیت ورود دانشجویان خاطی به دانشگاهها
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفتهای که گذشت، خبرهایی از جنس آموزش و فناوری در سطح دانشگاهها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آنها حائز اهمیت بود. گزیدهای از مهمترین اخبار آموزش و فناوری دانشگاهها در هفته گذشته را مرور میکنیم. دانشگاههای ایرانی میان 700 دانشگاه برتر جهان بر پایه ویرایش 2023 نظام رتبهبندی جهانی پایداری «کیو. اس.» که...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفتهای که گذشت، خبرهایی از جنس آموزش و فناوری در سطح دانشگاهها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آنها حائز اهمیت بود. گزیدهای از مهمترین اخبار آموزش و فناوری دانشگاهها در هفته گذشته را مرور میکنیم.
دانشگاههای ایرانی میان 700 دانشگاه برتر جهان
بر پایه ویرایش 2023 نظام رتبهبندی جهانی پایداری «کیو. اس.» که در سال 2022 میلادی منتشر شده است، دانشگاه تهران به عنوان یکی از برترین مؤسسههای جهان شناخته شده و توانسته است در میان 450 دانشگاه پایدار در این سیاهه جای گیرد و دانشگاههای صنعتی امیرکبیر و شیراز نیز بین 550 دانشگاه پایدار از نظر این نظام رتبهبندی قرار گرفتهاند.
دانشگاه صنعتی امیرکبیر مقام اول رتبه بندی «کیو اس» را کسب کرد
دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آخرین ویرایش رتبهبندی «کیو اس» مقام اول را در بین دانشگاههای فنی مهندسی کسب کرد.
دانشگاههای تهران، صنعتی امیرکبیر و دانشگاه شیراز بر پایه ویرایش و رتبهبندی جهانی پایداری کیواس "QS Sustainability Rankings 2023" در فهرست 700 دانشگاه و مؤسسه علمی برتر جهان قرار گرفتند که در زمینه توجه به توسعه پایداربه ویژه در زمینههای زیستمحیطی و اجتماعی سرآمد هستند. بر پایه ویرایش 2023 نظام رتبهبندی جهانی پایداری کیواس که در سال 2022 میلادی منتشر شده است، دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بین 550 دانشگاه پایدار از نظر این نظام رتبهبندی قرار گرفت.
مدارک تحصیلی لازم برای شرکت در کنکور سراسری سال آینده اعلام شد
کنکور 1402 با چهار تغییر مهم دو بار برگزاری در سال، حذف زیرگروه ها، تاثیر قطعی 40 درصدی سوابق تحصیلی و حذف دروس عمومی از کنکور برگزار میشود.
سخنرانی دانشجوی دانشگاه امیرکبیر در مراسم فارغ التحصیلان هلند
احسان فکار اولین دانشجوی فارغالتحصیل دوره مشترک AUT&MSM که در فروردین ماه سال جاری موفق به کسب درجه دکتری شد دانشجوی منتخب سخنرانی در مراسم فارغ التحصیلان دوره مشترک مدیریت کسب و کار دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مدرسه مدیریت دانشگاه ماستریخت هلند MSM بود. وی در این سخنرانی درباره تجربیات شخصی خود در طول دوره چهارساله گفت: گذراندن این دوره نیازمند تلاش بی وقفه و جدی است. شما در این مسیر بارها نامید میشوید. آنچه که شما را به مرحله بعد هدایت میکند تلاش هدفمند، مستمر و ایستادگی است.
باید دوباره زندگی دانشگاهی را احیا کنیم / دوره کارشناسی دوره آموختن فرهنگ و علم است
محمدمهدی طهرانچی در نخستین اجلاس دبیران انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که شب گذشته در هتل فرهیختگان برگزار شد، با تحلیل روندها و فتنه ها، گفت: واقعیت این است که به نوعی درگیر حاشیههایی شدهایم که میخواهد بر متن غلبه دهد. برای عبور از این حواشی باید دلیل آن را بدانیم و متن را بشناسیم. انسانی که نتواند حاشیه و متن از هم تشخیص دهد، موفق نخواهد بود، چرا که زندگی پر از حاشیه هاست، اما متن زندگی است که مسیر اصلی را طی میکند.
ورود تعدادی از دانشجویان به دانشگاه تهران ممنوع شد
محمد مقیمی از ممنوع الورود شدن تعدادی از دانشجویان این دانشگاه در پی وقایع اخیر در این دانشگاه خبر داد و گفت: یکی از مکانیسمهای رسمی که دانشگاه در اختیار دارد، شورای انضباطی است و ترکیب شورای انضباطی به گونهای است که هم دانشجو در آن عضویت دارد و هم استاد و مسئولین دانشگاه از جمله معاون دانشجویی دانشگاه. به تازگی دبیر شورای انضباطی دانشگاه تغییر کرد و برای اولین بار یک عضو هیات علمی که خود فعال دانشجویی بوده، به این سمت منصوب میشود.
دانشگاه علم و صنعت ایران؛ برترین دانشگاه صنعتی کشور
بر اساس نسخه چهارم پژوهش منتشر شده توسط انتشارات الزویر - که هر ساله روی دادههای اسکوپوس انجام میشود و در تاریخ 10 اکتبر2022 چاپ شده است - 200هزار 409 پژوهشگر بینالمللی پراستناد در تمامی رشتهها و نیز 2درصد برتر حوزههای علمی، شناسایی و معرفی شدهاند که از دانشگاه علم و صنعت ایران 60 محقق در این لیست حضور دارند.
12 پنل تخصصی برای ارتقای صنعت گیاهان دارویی برگزار میشود
«ششمین جشنواره و نمایشگاه گیاهان دارویی و طب سنتی» با برگزاری 12 پنل تخصصی به رفع چالشها و موانع موجود در صنعت گیاهان دارویی و طب سنتی کمک میکند.
این جشنواره 4 روزه که از 10 آبانماه آغاز شده و به دنبال نمایش محصولات و دستاوردهای فناورانهای است که طی سالهای اخیر توسط بازیگران زیست بوم فناوری و نوآوری تولید و عرضه شدهاند. محصولاتی از 240 شرکت دانشبنیان، خلاق، هستههای فناور و 20 استان کشور که با اتکا به توان بومی تولید شدهاند. همچنین این نمایشگاه میزبان 5 صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر و 10 شتابدهنده تخصصی نیز هست.
توقف تولید انبوه نوعی زخمپوش در گلوگاه اخذ مجوز
مدیر عامل شرکت نانو ساختار کنعان گفت: محصول ما که نوعی زخمپوش برای بیماریهای خاص است تمامی مراحل تست حیوانی و بالینی را گذرانده و آماده تولید انبوه است؛ اما در مرحله اخذ مجوزهای وزارت بهداشت متوقف شده است.
اعطای گواهی نانومقیاس به 1266 محصول و تجهیز نانو
بررسی آمار منتشر شده توسط پایگاه اطلاعرسانی محصولات فناوری نانو ایران نشان میدهد که تا پایان مهر ماه 1401 در مجموع 1266 گواهی نانومقیاس به محصولات و تجهیزات ساخت داخل اعطا شده است. «مواد اولیه» با 27 درصد، بیشترین سهم را در میان حوزههای صنعتی محصولات دارای گواهی نانومقیاس دارد. پس از آن حمل و نقل با 19 درصد قرار دارد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهوری منصوب شد
رئیسجمهوری طی حکمی روحالله دهقانی فیروزآبادی را بهعنوان معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان منصوب