نحوه ارائه درخواستهای آموزشی دانشجویان الزهرا "الکترونیکی" شد
پس از شیوع ویروس کرونا، دانشگاه الزهرا (س) اقدام به اتخاذ تدابیری جهت حفظ سلامت هرچه بیشتر اساتید و دانشجویان و جلوگیری از شیوع این ویروس نمود و اکنون معاونت آموزشی این دانشگاه جهت انجام کلیه امور آموزشی و ارائه خدمات مختلف، اقدام به راهاندازی سامانهها و پیشخوانهای متنوعی کرده است.
به گزارش ایسنا، روابط عمومی دانشگاه الزهرا (س) اعلام کرد: استانداردسازی ارزیابی عملکرد آموزشی دانشجویان منطبق بر آییننامه و شیوهنامه داخلی، امکان پیگیری سریع فرآیندهای آموزشی - پژوهشی از مسیر پیشخوان خدمت سامانه آموزشی گلستان، دریافت گزارشهای موضوعی از طریق سامانه و اطلاعرسانی آسان در راستای بهبود عملکرد از مسیر پیشخوان خدمت سامانه گلستان، استفاده بهینه از امکانات موجود و استقرار نظام مدیریت و بهرهوری سبز و شفافسازی، افزایش رضایتمندی و تکریم ارباب رجوع ازجمله مزایای این سامانه است.
علاوه بر آن، انجام این اقدام از سوی معاونت آموزشی، سبب پیگیری سریع فرآیندهای آموزشی - پژوهشی، دریافت گزارشهای موضوعی از طریق سامانه و اطلاع رسانی آسان در راستای بهبود عملکرد، استفاده بهینه از امکانات موجود و استقرار نظام مدیریت و بهره وری سبز و شفاف سازی، افزایش رضایتمندی و تکریم ارباب رجوع از مسیر پیشخوان خدمت سامانه آموزشی گلستان شده است.
امکان استفاده از این سامانهها برای اساتید، کارشناسان، دانشجویان و دانش آموختگان از طریق موبایل یا کامپیوتر فراهم است و افراد با مراجعه به سایت دانشگاه و ورود به میز خدمت وارد بخش خدمات آموزشی شده و پس از مطالعه نحوه استفاده (راهنما و دستورالعملها) از هر یک از پیشخوانها، میتوانند خدمات مورد نیاز خود را از جمله دریافت آسانگواهی موقت، دانشنامه، درخواستهای آموزشی شورایی و کمیسیون، کارنامه انگلیسی غیر رسمی و.... دریافت نمایند.
یکی از مهمترین پیشخوانهای راه اندازی شده اخیر، درخواست انجام فعالیت پژوهشی - علمی دانشجویان بهصورت حضوری و از طریق پیشخوان خدمت با شبکه همکاری معاونت دانشجویی و معاونت آموزشی است که پس از تایید سلامت دانشجویان مجوز ورود دانشجویان به دانشگاه صادر خواهد شد.
همچنین پس از شیوع ویروس کرونا و الزام به تعلیق کلاسهای حضوری به دلیل رعایت پروتکلهای بهداشتی، دانشگاه الزهرا (س) از هفته دوم اسفندماه سال 98 با اتخاذ تدابیری جدی و مشارکت بخشهای گوناگون دانشگاه، ارائه خدمات آموزشی را به منظور عدم بروز اختلال در یادگیری دانشجویان و تدریس دروس به عنوان اولویت در دستور کار خود قرار داد.
بر همین اساس دانشگاه الزهرا (س) از همان ابتدا، اقدام به تعریف 786 استاد، 8555 دانشجو و 2249 درسارائه شده در نیم سال جاری در سامانه آموزش الکترونیک (lms) و کلاسهای آموزش همزمان کرد که حدود 35درصد از اساتید شیوه آموزش در قالب کلاس برخط همزمان را انتخاب کردند و 65درصد دیگر نیز سامانه lms مورد استفاده قرار دادند.
انتهای پیام