پنج‌شنبه 12 مهر 1403

نخستین کلینیک تخصصی گتوند 97 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نخستین کلینیک تخصصی گتوند 97 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

دزفول - ایرنا - مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گتوند گفت: ساختمان نخستین کلینیک تخصصی بیمارستان کارون شهرستان گتوند با 97 درصد پیشرفت فیزیکی در حال تکمیل است.

هومن کلانتری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون بیش از 10 میلیارد ریال برای احداث کلینیک تخصصی گتوند هزینه شده، که محوطه سازی و تجهیز آن نیز نیازمند اعتبار است.

وی با اشاره به صدور مجوز ساخت این کلینیک از سوی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: این کلینیک با 640 مترمربع زیربنا در محل درمانگاه سابق کوی ولیعصر (عج) در حال ساخت است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گتوند این کلینیک را از مطالبات مهم مردم این شهرستان دانست و بیان کرد: این کلینیک بعد از تکمیل محوطه و تجهیز تیرماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: اعتبار ساخت این کلینیک از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی و همچنین با پیگیری‌های سهراب گیلانی نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی تامین شد.

کلانتری با بیان اینکه برخی از تخصص‌ها از جمله چشم پزشکی، شنوایی سنجی، روانپزشکی، مغز و اعصاب، ارتوپدی و داخلی در این کلینیک تخصصی گنجانده شده است، گفت: اردیبهشت ماه امسال خانواده‌های شهدای گرانقدر اسکندر فتاحی، هادی بشیری و شهدای تاجبخش سه دستگاه کولر به کلینیک تخصصی بیمارستان کارون اهدا کردند.

احداث بخش‌های مراقبت‌های ویژه و اطفال به همت خیران

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گتوند با بیان اینکه بخش‌های مراقبت‌های ویژه و اطفال بیمارستان 32 تختخوابی کارون به همت خیران در حال احداث است، گفت: این طرح با زیربنای 955 مترمربع تاکنون بیش از 25 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با اشاره به اخذ مجوز ساخت این بخش‌ها از دانشگاه علوم پزشکی دزفول در فروردین ماه سال گذشته افزود: در طبقه همکف بخش ICU (ای سی یو) با پنج تخت شامل چهار تخت بستری و یک تخت ایزوله و در طبقه بالا بخش اطفال با 10 تخت بستری در حال احداث است که تا پایان سال بخش زیادی از این طرح اجرا می‌شود.

احداث مرکز درمان بستر صالح‌شهر گتوند نیازمند اعتبار

دبیر شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان گتوند با بیان اینکه تکمیل ساختمان مرکز درمان بستر صالح شهر افزون بر 40 میلیارد ریال نیاز دارد، گفت: تاکنون اعتبار هفت میلیارد ریالی با پیگیری‌های نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تامین شده و با 20 درصد پیشرفت فیزیکی در حال احداث است.

وی زیربنای این مرکز درمان بستر را یکهزار مترمربع عنوان کرد و افزود: تسهیلات سونوگرافی، آزمایشگاه، داروخانه و رادیولوژی در این طرح گنجانده شده است.

کلانتری بیان کرد: عملیات اجرایی این مرکز درمان بستر با 10 تختخواب دی‌ماه سال گذشته با پیگیری نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی، دانشگاه علوم پزشکی دزفول و فرماندار گتوند آغاز شد.

نخستین بیمارستان 32 تختخوابی کارون شهرستان گتوند با چهار بخش اطفال، داخلی، زنان و جراحی بهمن ماه 94 به بهره برداری رسید.

به گزارش ایرنا دانشگاه علوم پزشکی دزفول مراکز بهداشتی، درمانی و بیمارستانی شهرستان‌های دزفول، شوش و گتوند را زیر پوشش دارد.

*س_برچسب‌ها_س*