شنبه 4 مرداد 1404

نروژ تمام توان خود را برای توقف جنگ در غزه به کار می‌گیرد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
نروژ تمام توان خود را برای توقف جنگ در غزه به کار می‌گیرد

آسموند آکرست وزیر توسعه بین‌المللی نروژ در اظهاراتی تاکید کرد که کشورش تمام توان خود را برای توقف جنگ در غزه به کار می‌گیرد.

آکرست در گفت وگو با الجزیره با بیان اینکه بحران غزه محور اصلی نشست‌های گروه 20 است، گفت: اقدامات (رژیم) اسرائیل در نوار غزه نقض آشکار قوانین بین‌المللی حقوق بشر است.

این وزیر نروژی همچنین تاکید کرد که آماده‌ایم هرچه در توان داریم برای تأمین کمک‌های انسانی به فلسطینی‌ها انجام دهیم.

وزیر توسعه بین‌المللی نروژ تصریح کرد: کمک‌های انسانی باید به همه ارائه شود و امری بی‌طرفانه باشد.

درپی تشدید بحران انسانی بی‌سابقه در نوار غزه، جامعه جهانی نسبت به فاجعه انسانی و قحطی گسترده در غزه هشدار داد و از رژیم اشغالگر خواست تا اجازه ورود فوری کمک‌های بشردوستانه به غزه را فراهم آورد.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، ژان نوئل بارو وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد که غزه در شرایط گرسنگی و ویرانی شدید به سر می‌برد و خطر از دست رفتن فرصت تشکیل کشور فلسطین از هر زمان دیگری بیشتر شده است.

وی افزود که فرانسه و عربستان سعودی روز دوشنبه ریاست نشست جامعه بین‌المللی در سازمان ملل برای نجات راه‌حل دو کشوری را بر عهده خواهند داشت.

همچنین وزارت خارجه کانادا نیز با محکوم کردن حملات نظامی رژیم صهیونیستی به کارکنان و مراکز سازمان جهانی بهداشت و کاروان‌های برنامه جهانی غذا، این اقدامات را غیرقابل قبول خواند و نسبت به کشتار فلسطینیانی که به دنبال آب و غذا هستند و بیشترشان کودک هستند، ابراز نگرانی کرد.

این وزارتخانه خواستار از سرگیری فوری کمک‌های تحت رهبری سازمان ملل شد و توقف فوری درگیری‌ها را خواستار شد.

همچنین تمی بروس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم از پیشرفت ملموس در مذاکرات برای دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه خبر داد و گفت که آمریکا با طرف‌های منطقه‌ای مانند قطر و مصر همکاری می‌کند تا راهکاری برای پایان جنگ و امکان ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه بیابد.

کاسپار ولدکامپ وزیر خارجه هلند نیز نسبت به خطر قریب‌الوقوع بروز قحطی در غزه هشدار داد و از رژیم اشغالگر خواست تا به تعهدات انسانی خود از جمله توافقات با اتحادیه اروپا عمل کرده و اجازه ورود کمک‌ها را فراهم آورد.

وی تأکید کرد که رعایت قوانین بین‌المللی بشردوستانه برای حفظ جان غیرنظامیان ضروری است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.