چهارشنبه 7 آذر 1403

نشریه «سرو هزارساله» برای بزرگداشت فردوسی منتشر شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
نشریه «سرو هزارساله» برای بزرگداشت فردوسی منتشر شد

نشریه سرو هزارساله ویژه‌نامه بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی منتشر شد و روی پیشخان فرهنگ و ادب آمد.

نشریه سرو هزارساله ویژه‌نامه بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی منتشر شد و روی پیشخان فرهنگ و ادب آمد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشریه سرو هزارساله ویژه نامه بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی به‌تازگی منتشر شده و روی پیشخان فرهنگ و ادب آمده است.

این‌مجله با آثار و گفتاری از غلامعلی حدادعادل، محمدجعفری یاحقی، غلامحسین ابراهیمی دینانی، حسن رحیم پورازغدی، حسن انصاری، حجت‌الاسلام والمسلمین رسول جعفریان، حسن بلخاری قهی، حجت الاسلام والمسلمین پژمانفر، عبدالغفور آرزو، بهرام عظیمی، افشین علا، مصطفی محدثی خراسانی، مجید طهوریان، عسگری، هوشنگ جاوید همراه است.

در این شماره از نشریه سرو هزارساله مطالبی با عناوینی همچون فردوسی در قله است، شعرای فردوسی منش تربیت کنید که حماسه را زنده نگه دارند، همه تعابیر فردوسی حماسه و غیرت انقلابی است، زبان فارسی در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی، اگر فردوسی نبود بشریت چیزی کم داشت، واکاوی تأثیر شیعیان در شاهنامه سرایی، در دانش از گنج نامی تر است، فردوسی و فلسفه، فردوسی پرچم دار اتحاد ایران و اسلام و تشیع است، شاهنامه باید از انحصار مراکز علمی خارج شود و به میان مردم بیاید، منتشر شده است.

در بخشی از نشریه آمده است:

شاهنامه فردوسی را می‌توان شناسنامه ایرانیان دانست؛ کتابی که نمادها و حماسه‌ها و داستان‌هایش در شعر شاعران دیگر نیز مورد استفاده قرار گرفته است؛ به ویژه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس که اسطوره‌ها و قهرمان‌های شاهنامه برای مردم ملموس‌تر شدند، شاعران با بهره گیری بیشتری از این اثر به بیان وضعیت آن روز پرداختند.

در این میان مصطفی محدثی خراسانی، شاعر و فعال فرهنگی که از پیشکسوتان شعر انقلاب اسلامی به شمار می‌آید، بر این باور است که از شاهنامه در اشعار شاعران امروز بهره گرفته شده اما نه آن طور که شایسته این گنجینه گران بها باشد.

این‌محله در 160 صفحه منتشر شده است.