نظام سلامت
نظام سلامت
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: نقاط مثبتی در بودجه در حوزه سلامت وجود دارد که اختصاص هفت همت اعتبار برای صندوق حمایت از بیماران صعبالعلاج از جمله این موارد است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر صابر جباری فاروجی را به عنوان سرپرست مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت منصوب کرد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت در حکمی، دکتر حامد مصلحی را به عنوان سرپرست دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این معاونت منصوب کرد.
رئیس فراکسیون مدیریت شهری 3 پیشنهاد اساسی برای پایان دادن به سرگردانی در بخش تامین منابع و اعتبارات مقابله با آلودگی هوا ارائه کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس عبادی، در اولین جلسه آموزش و توسعه مهارتهای عمومی و اختصاصی تیم پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزود: جمع شدن ما در اینجا نشان دهنده نیاز به ارتقا خدمات پرستاری است. بدون شک ویترین حوزه درمان و بستری بیماران، پرستاری و مدل رویکرد پرستاری در بیمارستانها است. وی گفت: نظام سلامت بعد از وزارت آموزش و پرورش به عنوان دومین مقام حاکمیتی، بزرگترین...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین فرشیدی در افتتاحیه هشتمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی گفت: چاقی یکی از مهمترین عوامل موثر بر افزایش بیماریزایی، افزایش بار مالی بر نظام سلامت و مرگ و میر است. وی با اشاره به افزایش متوسط سن جمعیت کشور افزود: با افزایش امید به زندگی شاهد افزایش سن جمعیت هستیم، اما متاسفانه نسبت جوانان به کل جمعیت کشور کاهش یافته است. اگر این جمعیت جوان همراه...
ایسنا نوشت: معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: بیش از 56 درصد جمعیت بالای 18 سال کشور دارای شاخص توده بدنی بالای 30 و اضافه وزن و چاقی هستند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: چاقی یکی از مهم ترین عوامل موثر بر افزایش بیماری زایی و افزایش بار مالی بر نظام سلامت و مرگ و میر است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: بیش از 56 درصد جمعیت بالای 18 سال کشور دارای شاخص توده بدنی بالای 30 و اضافه وزن و چاقی هستند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: بیش از 56 درصد جمعیت بالای 18 سال کشور دارای شاخص توده بدنی بالای 30 و اضافه وزن و چاقی هستند.
هادی خانیکی نوشت: این روزها در میان همه صداهای عاصی جامعه باید صدای دردآلود بیماران و دریافتکنندگان ضربات سلامت را شنید، صدایی که از حق دستیابی به سلامت و حق بازگشت به زندگی در مرز میان رفتن و ماندن بلند است.
استفاده روزانه از نوشیدنی های شیرین و گازدار مانند نوشابه ها و آبمیوه ها، شیوه نادرست پخت غذا (سرخ کردن)، استفاده زیاد از چاشنی های پر چرب (سس مایونز)، مصرف شیرینی بلافاصله بعد از غذا به تصور هضم بهتر غذا، حذف میان وعده های غذایی، استفاده هفتگی از فست فودها، تند غذا خوردن، استفاده از لبنیات پرچرب و بی نظمی در ساعت های صرف وعده های اصلی غذا را بخش دیگری از رفتارها و باورهای نادرست تغذیه...