نظام سلامت
نظام سلامت
سید علیرضا مرندی طی نامهای به مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری اسلامی ایران دغدغههای اصلی و اولویتهای کاری بخش سلامت دولت چهاردهم از دیدگاه فرهنگستان علوم پزشکی را به او اعلام کرد.
رئیس اداره سلامت گوش و شنوایی وزارت بهداشت در مورد وضعیت ناشنوایی و کمشنوایی در کشور و اهمیت غربالگری این مشکلات توضیحاتی ارائه داد. او همچنین اعلام کرد که کاشت رایگان حلزون شنوایی برای کودکان زیر 7 سال انجام میشود و بر ضرورت افزایش سهم بیمهها در تأمین هزینههای سمعک تأکید کرد.
معاون آموزش دانشگاه سوره گفت: سلامت در حال اینستاگرامی شدن است زیرا شبکههای اجتماعی بسیار به آموختن نکات بهداشتی کمک میکنند اما این امر خطراتی برای مردم و نظام سلامت دارد.
یک پزشک به خبرآنلاین میگوید: «خودکشی در میان اعضای کادر درمان، مسئله جدیدالوقوعی نیست و در تمام ادوار مواردی، هرچند اندک، را شاهد بودهایم؛ اما اینکه چنین موضوعی در برنامههای اولیه وزیر بهداشت دولت چهاردهم مطرح شد، بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که این میتواند مقدمهای باشد بر یک چارهاندیشی جدی و پیشگیری مؤثر از این اتفاق.»
وزیر بهداشت، در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت، گفت: ضرورت دارد، برنامه ریزان و کنش گران عرصه بهداشت محیط کشور، تمرکز بیشتری بر مشکلات محیط زیستی ناشی از تغییرات اقلیمی داشته باشند.
وزیر بهداشت در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط، ضمن تاکید بر تعهدات بینالمللی کشورها در خصوص تاب آوری نظام سلامت در برابر تغییرات آب و هوایی، بر لزوم تدوین سند سازگاری سلامت در برابر تغییر اقلیم، مطابق برنامه هفتم پیشرفت کشور تاکید کرد.
معاون پرستاری وزارت بهداشت از ابلاغ بخشنامه جدید قانون ارتقای بهرهوری کارکنان بالینی نظام سلامت خبر داد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: باید آموزش سلامت را از مدارس شروع کنیم، زیرا بسیاری از بیماریهای مزمن وابسته به سبک زندگی فرد هستند.
خالی ماندن ظرفیت رشتههایی مثل اطفال، داخلی، بیهوشی و جراحی یک سوی بحران نظام سلامت است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت در یادداشتی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط نوشت: کشورمان با یکسوم میانگین بارندگی جهانی، 3 برابر میانگین جهانی تبخیر، 3 برابر میانگین سرانه جهانی بیابان در برابر تغییرات اقلیم بسیار آسیب پذیر است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت در احکام جداگانهای مشاوران خود در برنامههای بهداشتی و امور بینالملل، برنامهریزی و اجرای پزشک خانواده و نظام ارجاع و مشاور فنی را منصوب کرد.
رئیسکل سازمان نظام پرستاری با اشاره به اینکه پرستاران به ازای هر ساعت اضافهکاری تنها حدود 30 هزار تومان دریافت میکنند که این مبلغ مناسب نیست، بر لزوم تعیین تکلیف سریعتر فرمول محاسبه اضافهکاری پرستاران تأکید کرد. وی همچنین افزود که درآمدهای اختصاصی دانشگاهها ناپایدار بوده و به همین دلیل، دولت باید هزینههای اضافهکاری پرستاران را از منابع عمومی تأمین کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عضو هیئتمدیره انجمن داروسازان ایران با بیان اینکه صنعت داروی کشور به بازسازی و نوسازی نیاز دارد، اظهار کرد: نهتنها تکنولوژی، بلکه صنعت داروسازی کشور نیز بهروز نیست؛ بهروزرسانی صنعت دارویی کشور به تأمین بودجه نیاز دارد. دکتر هادی احمدی، با اشاره به فعالیت داروخانههای دولتی در حوزه عرضه دارو اظهار کرد: 16 هزار داروخانه در کشور فعالیت میکنند...
اقتصادنیوز: رئیسکل سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه پرستاران برای هر ساعت اضافهکاری حدود 30هزار تومان دریافت میکنند که قابل قبول نیست، بر تعیین تکلیف سریعتر فرمول اضافهکاری پرستاران تاکید کرد و در عین حال گفت: همچنین درآمدهای اختصاصی دانشگاهها ناپایدار است؛ به همین دلیل، دولت میبایست اضافهکار پرستاران را از محل منابع عمومی پرداخت کند.