یک‌شنبه 30 دی 1403

نقد مدیریت نفتی با «خوب، بد، جلف»

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
نقد مدیریت نفتی با «خوب، بد، جلف»

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این روز‌ها بیشتر کشور‌های دنیا درگیر ویروس کرونا هستند. این بیماری، نگرانی‌هایی را به وجود آورده و متخصصان به افراد توصیه می‌کنند تا حد امکان در خانه بمانند. با اینکه چنین کاری خطر ابتلا را کاهش می‌دهد، اما ماندن در خانه آن هم برای مدت طولانی خودش مشکل دیگری است که به آسانی نمی‌توان از آن گذشت. گاهی شرایطی پیش می‌آید که مجبور می‌شویم تا در خانه...

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این روز‌ها بیشتر کشور‌های دنیا درگیر ویروس کرونا هستند. این بیماری، نگرانی‌هایی را به وجود آورده و متخصصان به افراد توصیه می‌کنند تا حد امکان در خانه بمانند. با اینکه چنین کاری خطر ابتلا را کاهش می‌دهد، اما ماندن در خانه آن هم برای مدت طولانی خودش مشکل دیگری است که به آسانی نمی‌توان از آن گذشت. گاهی شرایطی پیش می‌آید که مجبور می‌شویم تا در خانه بمانیم و در چنین مواقعی معمولا کلافه می‌شویم. بعضی افراد وقت گرانبهای خود را به خواب یا چرخیدن در شبکه‌های اجتماعی می‌گذرانند. شاید ظهور کرونا در عید نوروز با وجود مشکلاتش، بهانه خوبی باشد تا یاد بگیریم چه کار‌هایی را می‌توان در خانه انجام داد و چطور می‌شود همه چیز را تا جای ممکن روی روال نگه داشت. می‌توانید یک سریال و یا یک فیلم خوب برای تماشا پیدا کنید و یا به جای ترس از کرونا در عید با کتاب خواندن آشتی کنید. با دیدن مستند‌های جذاب می‌توانید گذشت زمان را آسان‌تر کنید و یا برای سلامتی جسم و روح ورزش کنید. ما در گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هر روز سعی می‌کنیم با پیشنهاد کتاب و فیلم، گذشت این روز‌ها را برای شما آسان‌تر کنیم.

کتاب نفحات نفت؛ جستاری در فرهنگ نفتی و مدیریت نفتی

نفحات نفت به معنی «بوهای خوش نفت» مقاله بلندی است به قلم رضا امیرخانی در نقد مدیریت و فرهنگ نفتی.

نفحات نفت؛ جستاری در فرهنگ نفتی و مدیریت دولتی به مسئله‌ی نفت و تاثیر آن بر اقتصاد، سیاست و فرهنگ مردم ایران می‌پردازد. رضا امیرخانی در این کتاب با زبانی طنزآمیز و نگاهی انتقادی، رابطه‌ی اقتصاد مبتنی بر نفت و مدیریت دولتی متکی به درآمد نفت را بررسی می‌کند. او با شرح برخی از دردسرهای نفت و مدیریت دولتی آن مثل بیکاری، کاهش رونق بازار داخلی و قاچاق برای مخاطب درد و دل می‌کند. امیرخانی با ذکر مثال‌های مختلف مثل وضعیت خودروسازی در ایران، دانشگاه‌های نفتی، ادبیات و سینما و هنر نفتی، ورزش نفتی، احزاب سیاسی نفتی، مدیران نفتی و در یک کلام دولت نفتی از تاثیر مخرب وابستگی به نفت سخن می‌گوید.

رضا امیرخانی نویسنده و منتقد ادبی ایرانی، متولد سال 1352 در تهران است. او از دانشگاه صنعتی شریف مدرک مهندسی مکانیک دارد. امیرخانی نوشتن را از سن کم شروع کرد. اولین اثر او رمان ارمیا است که در آن حال‌و‌هوای یک رزمنده‌ی دوران جنگ را به خوبی نشان داده است. رضا امیرخوانی، نویسنده‌ای با سبک مخصوص خود است که خیلی زود با کتاب «من او» در میان خوانندگان شناخته شد.

او در سال 1382 همراه با آیت الله خامنه‌ای به استان سیستان سفر کرد و کتاب «داستان سیستان» را بر اساس این سفر نوشت. از دیگر آثار رضا امیرخانی می‌توان به «ناصر ارمنی»، «از به»، «نشت نشا»، «بی‌وتن»،«قیدار» و «رهش» اشاره کرد. او برای کتاب «رهش» برنده‌ی یازدهمین دوره‌ی «جایزه‌ی ادبی جلال آل احمد» شده است.

فیلم سینمایی خوب بد جلف

خوب، بد، جلف به کارگردانی پیمان قاسم خانی داستان یک کارگردان هنری سینما است که از طرف تهیه کننده اش تحت فشار قرار می گیرد تا از دو بازیگر تجاری برای بازی در نقش های اصلی فیلمش استفاده کند. او مجبور است در مدت کوتاهی آنها را به نقش هایشان نزدیک کند.

فیلم خوب، بد، جلف به کارگردانی پیمان قاسم خانی در سال 1394 ساخته شده است. این فیلم محصول کشور ایران و در ژانر کمدی و اکشن است. در این فیلم حمید فرخ نژاد، پژمان جمشیدی، سام درخشانی، ویشکا آسایش و مانی حقیقی به هنرمندی پرداخته‌اند. فروش خوب این فیلم در گیشه و استقبال مخاطبان باعث شد تا سری دوم این فیلم با عنوان «خوب بد جلف؛ ارتش سری» سال 98 ساخته شده و اولین اکران خود را در جشنواره فیلم فجر تجربه کند.

نقد مدیریت نفتی با «خوب، بد، جلف» 2