یک‌شنبه 27 مهر 1404

نمایش یک پهپاد در مجلس بریتانیا و انتساب آن به ایران «مضحک» است

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
نمایش یک پهپاد در مجلس بریتانیا و انتساب آن به ایران «مضحک» است

نمایش یک پهپاد در پارلمان بریتانیا، که به دروغ و با سوء نیت به ایران نسبت داده شده است، صحنه‌ای تأسف‌بار است که توسط لابی اسرائیل و حامیان آن به اجرا در آمده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه در واکنش به طرح ادعا‌های کذب ضدایرانی در پارلمان انگلیس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «نمایش یک پهپاد در پارلمان بریتانیا، که به دروغ و با سو نیت به ایران نسبت داده شده است، صحنه‌ای تأسف‌بار است که توسط لابی اسرائیل و حامیان آن به اجرا در آمده است.

بازیگرانی که با روابط دوستانه بین ایران و اروپا مخالفت دارند، تلاش می‌کنند روایت‌هایی را جعل کنند که با روابط چند صد ساله، از جمله بین ایران و لهستان، همخوانی ندارد.

ایران همچنان برای گفت‌و‌گو‌های فنی و تبادل اسناد برای روشن شدن حقایق، به ویژه در مواجهه با این نمایش مضحک، آمادگی دارد.»