چهارشنبه 7 آذر 1403

نماینده مجلس: چهارمحال و بختیاری می‌تواند به قطب تولید محصولات کشاورزی تبدیل شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
نماینده مجلس: چهارمحال و بختیاری می‌تواند به قطب تولید محصولات کشاورزی تبدیل شود

شهرکرد - ایرنا - نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه این استان در زمینه دامپروری، کشاورزی و محصولات باغی مستعد است، گفت: این استان می‌تواند به قطب تولید محصولات کشاورزی از جمله دامپروری تبدیل شود.

احمدراستینه هفشجانی روز پنجشنبه در جلسه پیگیری طرح‌های سرمایه‌گذاری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در چهارمحال و بختیاری که با حضور رییس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضفعان کشور برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های موجود در استان در حوزه کشاورزی و دامپروری افزود: توجه و سرمایه‌گذاری در این بخش‌ها زمینه توسعه همه جانبه و همچنین اشتغال پایدار در استان را فراهم می‌کند.

وی به مشکلات اقتصادی مردم استان اشاره کرد و گفت: براساس آمار، سبد معیشتی مردم استان نسبت به میانگین کشور کوچک‌تر است و این امر نیازمند توجه و سرمایه‌گذاری از سوی نهادهای مختلف به خصوص بنیاد مستضفعان کشور برای محرومیت‌زدایی است.

راستینه، با اشاره به اقدامات بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در مناطق محروم کشور گفت: در استان چهارمحال و بختیاری نیز کارخانه حجاب و پاک‌پی توسط این نهاد سرمایه‌گذاری شده است که باید برای رفع مشکلات این واحدهای نیز توجه بیشتر صورت گیرد.

وی بر سرمایه‌گذاری بیشتر از سوی این نهاد برای محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار تاکید کرد و گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود در حوزه کشاورزی در استان، توجه به این بخش و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف کشاورزی از سوی بنیاد مستضعفان یک گام در راستای محرومیت‌زدایی است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، با تاکید بر اینکه طرح توسعه شهرک بادام در استان کلید خورده است، از مسوولان بنیاد مستضعفان خواست در این حوزه نیز سرمایه‌گذاری و زنجیره تکمیل این محصول را توسعه دهند.

راستینه به ظرفیت بالایی موجود در استان برای احداث گلخانه اشاره کرد و گفت: این ظرفیت به دلیل محدودیت منابع مالی با مشکلات زیادی مواجه است.

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی در خصوص توسعه کارخانه حجاب شهرکرد نیز گفت: اجرای طرح توسعه این کارخانه علاوه بر رفع نیاز کشور به چادر، زمینه اشتغال حدود 350 نفر را نیز فراهم می‌کند.

وی به اجرای طرح انتقال آب بن به بروجن نیز اشاره کرد و گفت: براساس پیگیری‌های انجام شده این طرح باید تا پایان خرداد سال آینده به بهره‌برداری برسد.

رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به اینکه حدود 600 تن یونجه و ذرت علوفه‌ای در استان تولید می‌شود، گفت: صنعت دامپروری در کشور وابسته به علوفه است و این استان ظرفیت خوبی در تولید علوفه دارد. ذبیح‌الله غریب افزود: این استان 3.5 درصد گوشت قرمز کشور و چهار درصد شیر کشور را تولید می‌کند و ظرفیت توسعه صضنعت دامپروری در استان فراهم است.

وی با تاکید بر اینکه در استان ظرفیت فرآوری بیش از 500 هزار تن شیر وجود دارد، گفت: در استان نگرانی بابت تامین نهاده و زیرساخت‌ها برای فرآوری شیر تولیدی وجود ندارد و این امر، زمینه توسعه صنعت دامپروری را افزایش می‌دهد.

رییس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری نیز با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی به عنوان حامی دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری و رونق تولید است، گفت: رفع موانع سرمایه‌گذاری در استان در دستورکار دستگاه قضا قرار دارد.

احمدرضا بهرامی به موانع اجرای طرح دامپروری در اشاره کرد و افزود: رفع این موانع در دستورکار قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه حمایت قضایی از سرمایه‌گذاران از تکالیف دستگاه قضایی است، ورود بنیاد مستضفعان برای رفع مشکلات کارخانه پاک‌پی که در چند ماه اخیر اقدام به تعدیل نیرو و محدودیت در فعالیت کرده است را ضروری دانست.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به فعالیت‌های بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در راستای کاهش محرومیت در مناطق محروم و کمتتر توسعه یافته کشور، گفت: باید از ظرفیت این بنیاد برای سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی و دامپروری استفاده کرد.

الله‌کرم نصیری افزود: هم‌اکنون کارخانه شیر پاک‌پی و کارخانه حجاب که با حمایت این بنیاد راه‌اندازی شده است، نیازمند حمایت است، که رفع مشکلات این واحدهای صنعتی حمایت این نهاد را می‌طلبد.

به گزارش ایرنا، سالانه یک میلیون و 500هزار تن انواع محصولات کشاورزی در استان با تلاش 66هزار بهره بردار تولید می‌شود.

*س_برچسب‌ها_س*