پنج‌شنبه 10 آبان 1403

نیکزاد: تولیدکنندگان لوازم خانگی به کیفیت و قیمت توجه ویژه کنند

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع
نیکزاد: تولیدکنندگان لوازم خانگی به کیفیت و قیمت توجه ویژه کنند

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی باید حمایت مقام معظم رهبری از تولید داخل را فرصتی مغتنم دانسته و به کیفیت و قیمت مناسب محصولات توجه ویژه کنند.

به گزارش فارس، علی نیکزاد عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی باید حمایت مقام معظم رهبری از تولید داخل را فرصتی مغتنم دانسته و با عظمی راسخ به کیفیت و قیمت مناسب محصولات تولیدی توجه ویژه‌ای کنند.

وی با اشاره به نامه 18 هزار کارگر به مجلس برای حمایت از تولید لوازم خانگی، افزود: دستور مقام معظم رهبری درباره ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره‌ای دستوری دقیق و مناسب است چرا که واردات لوازم خانگی کره‌ای به جای پول‌های بلوکه شده، سبب ورشکستگی تولیدکنندگان می‌شد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که شرکت‌های لوازم خانگی کره‌ای در زمانی‌که باید در بازار ایران حضور داشتند، کشور ما را ترک کردند، ادامه داد: با شروع تحریم‌ها، شرکت‌های لوازم خانگی کره‌ای بازار ایران را رها کردند و اکنون در تلاش هستند تا به جای پول‌های بلوکه شده ایران در این کشور، لوازم خانگی به کشور ما صادر کنند!

لوازم خانگی تولیدی باکیفیت نباشد، مصرف‌کننده آن را نمی‌خرد

نیکزاد تصریح کرد: البته ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره‌ای چک سفید امضا به تولیدکنندگان داخلی نیست چرا که اگر لوازم خانگی تولیدی باکیفیت نباشد، مصرف‌کننده آن را خریداری نخواهد کرد.

وی با اشاره به این‌که تولیدکنندگان نباید عملکرد سلیقه‌ای داشته باشند، بیان کرد: تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی حتی اگر توان مالی دارند به افرادی که توانایی مالی پرداخت اقساط را دارند، لوازم خانگی را به‌صورت قسطی به فروش برسانند.

در واردات هر محصولی باید به استاندارد، کیفیت و قیمت توجه شود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به موضوع تولید خودرو نیز اشاره کرد و گفت: خودروسازان باید به دنبال ارتقای کیفیت، رشد کمیت، نوآوری و ارائه محصولات مناسب باشند.

نیکزاد افزود: در بحث واردات خودرو، لوازم خانگی و هر محصول دیگر، باید موضوعاتی مانند استاندارد، کیفیت و قیمت تمام‌شده مورد توجه قرار گیرد.

وی درباره واردات محدود خودرو اظهار کرد: در این موضوع نظرات متفاوتی وجود دارد، برخی واردات محدود خودروی هیبریدی و برقی به کشور را تلنگری بر خودروسازان داخلی تلقی می‌کنند و برخی دیگر نیز خودروهای محدود واردشده را برای افراد خاص دانسته و عامل ایجاد رانت می‌دانند.