هدفگذاری تولید گرانترین محصولات پتروشیمی جهان در ایران / تشکیل زیست بوم، ضرورتی برای رشد صنعت پتروشیمی
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عبدالعلی علی عسکری مدیرعامل صنایع پتروشیمی خلیج فارس در مراسم افتتاحیه رویداد بینالمللی پتروکم با اشاره به برگزاری 32 پنل علمی، صنعتی و فناوری در رویداد ایران پتروکم، گفت: در هر گوشه از این نمایشگاه میتوان قلهای از دانش و صنعت را مشاهده کرد که موجب مباهات است. وی با بیان اینکه گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکتی به نام و در ابعاد بینالمللی...
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عبدالعلی علی عسکری مدیرعامل صنایع پتروشیمی خلیج فارس در مراسم افتتاحیه رویداد بینالمللی پتروکم با اشاره به برگزاری 32 پنل علمی، صنعتی و فناوری در رویداد ایران پتروکم، گفت: در هر گوشه از این نمایشگاه میتوان قلهای از دانش و صنعت را مشاهده کرد که موجب مباهات است. وی با بیان اینکه گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکتی به نام و در ابعاد بینالمللی است، اظهار داشت: امروز در رتبه 27 جهان هستیم و 16.7 میلیارد دلار تولید و فروش این گروه است، در منطقه دوم هستیم و این شرکت در ایران در شاخصهای اصلی اقتصادی در رتبه اول قرار دارد و ما با این شرایط بر خود لازم میدانیم در کنار سایر شرکتها و هلدینگ زمینه را برای تعامل با شرکتهای دانش بنیان و تولیدکنندگان داخلی فراهم کنیم. وی افزود: در گذشته، صنعت پتروشیمی فقط سرمایه میخواست وهمه امور در دست خارجیها بود، امروز این وضعیت متحول شده و باید شرکتهای دانش بنیان میدانداری کنند و بتوانند مسائل صنعت را با رویدادی مثل پتروفن عهدهدار شوند و حل کنند. علی عسکری با بیان اینکه اگر ما قائل به رشد صنعت پتروشیمی هستیم باید زیست بوم تشکیل دهیم، سه شاخصه مهم این زیست بوم را اینچنین عنوان کرد: اول اینکه کاملا فعال باشند، دوم اینکه همافزایی داشته باشند و سوم تکاملی داشته باشند. مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، با اشاره به برگزاری رویداد پتروفن و ایران پتروکم، اظهار داشت: وزارت نفت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی تلاشهای قابل ستایش و مهمی در زمینه حمایت از شرکتهای دانش بنیان کردهاند، اما ما افتخار میکنیم که به عنوان بخش خصوصی و با منطق بخش خصوصی به دنبال تشکیل این زیست بوم در صنعت پتروشیمی هستیم. وی با اشاره به ضرورت مشارکت در توسعه بالادست و پایین دست صنعت، اظهار داشت: در چهل سال نخست انقلاب، صنعت بالادست در پتروشیمی مورد توجه بود و توسعه یافت و تلاش تماممدیرانی که در این چهل سال برای بالادست تلاش کردند قابل تقدیر است، اما امروز تکیه صرف بر بالادست نوعی خام فروشی در صنعت پتروشیمی است و ما باید نگاهی آیندهنگرانه و برتریطلبانه به سمت توسعه پایین دست حرکت کنیم.
وی تصریح کرد: وقتی مدیران صنعت پتروشیمی و شرکتهای دانش بنیان ما کار میکنند و فکر و جبهه جدیدی خلق میکنند، دشمنان ما عصبانی میشوند و برای ناامید کردن، تخریب کردن، خسته کردن و رها کردن مدیران ما نقشه میکشند که این اقدامات در راستای همان جنگ نرم بیسابقهای است که کشور درگیر آن است.