هدف گیری تشکیل 5000 صندوق خرد محلی در 5000 روستا
مدیر عامل صندوق کارآفرینی امید از هدف گیری تشکیل 5000 صندوق خرد محلی در 5000 روستاخبرداد و گفت: این صندوق ها کمک خوبی به توسعه معیشت روستائیان و توسعه کسب و کار زنان روستایی می کند و از اقدامات خوب دولت بوده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی اصغرنورالله زاده، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در مراسم تقدیر از منتخبین چهارمین دوره انتخاب کارآفرینان زن از هدف گیری تشکیل 5000 صندوق خرد محلی در 5000 روستاخبرداد و گفت: به شعب استان ها اعلام کردیم که با کمترین مراجعه به خاطر شیوع کرونا بانوان کارآفرین بتوانند تسهیلات خود را دریافت کنند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید افزود: صندوق کارآفرینی امید همه تلاش خود را برای حمایت از کسب و کار بانوان روستایی به کار گرفته و امیدواریم بتوانیم حمایت از صندوق های اعتبارات خرد زنان روستایی را که اکنون 2500 صندوق است تا سال آینده به 5000 صندوق برسانیم. این صندوق ها کمک خوبی به توسعه معیشت روستائیان و توسعه کسب و کار زنان روستایی می کند و از اقدامات خوب دولت بوده است.
معصومه ابتکار، معاون رییس جمهور با تاکید بر اینکه جامعه اینگونه فرصت می یابد زنان کارآفرین خود را که ناشناخته برای تولید و معیشت مردم با سختی ها میجنگند بشناسد، گفت: فقط برگزیدگان دوره چهارم شامل 20 نفر توانسته اند بیش از 2000 شغل در12 رشته کاری در شهرها و روستاها ایجاد کنند.
معاون رییس جمهور تصریح کرد: معرفی و تقدیر از زنان کارآفرین از سال 97 با ایجاد سامانه زنان کارآفرین بر روی سایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده آغاز شد و طی 4 دوره برگزاری انتخاب کارآفرینان زن با آرای مردمی، حوزه صنایع دستی با دارا بودن 30 زن کارآفرین برتر، حوزه صنایع با 23 نفر، عرصه کشاورزی با11 زن برتر کارآفرین به ترتیب در ردههای اول تا سوم فعالیت قرار دارند.
ابتکار ابراز خرسندی کرد که عرصههای گردشگری و بوم گردی هم از دیگر فعالیتهای نوینی است که زنان در آن پیشگام شدهاند. خوشحالیم از اینکه این فعالیت با مشارکت زنان کارآفرین و ادامه دار است. حتی در شرایط سخت کرونایی هم شاهد بودیم که زنان کارآفرین به تهیه ماسک مورد تایید وزارت بهداشت روی آورده اند. ضمن اینکه در شرایط تحریمهای ظالمانه اقتصادی که از سوی امریکا شدت گرفته است تا مردم ایران را به زانو درآورد هم در کنار دولت ایستادهاند. بارها رئیس جمهور اذعان کرده اند که دغدغه اصلی ما اشتغال مردم است و با وجود جنگ روانی و اقتصادی دولت به دنبال توسعه اشتغال مردم است.
*درخواست از رئیس جمهور برای اینکه سهام عدالت وثیقه وام اشتغالزایی زنان شود
معاون رییسجمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه اولویت ما توجه و تقویت زنان در روستا و شهرهاست، گفت: در همین راستا از رییس بانک مرکزی درخواست کردیم مجوزی صادر کند تا استفاده از سهام عدالت به عنوان وثیقه دریافت وامهای اشتغال برای زنان کارآفرین امکانپذیر شود.
معاون رئیسجمهوری با بیان اینکه مشکلات زیاد است اما همه تلاش خود را به کار می بندیم که برطرف شود، تصریح کرد: در نشست اخیر با جهانگیری نیز موارد همکاری معاونت با وزارت جهاد کشاورزی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت کشور و سازمان جهاد دانشگاهی و جلب همکاری بانک ها مورد تاکید و بحث و بررسی قرار گرفت.
وی افزود: به عنوان مثال طرح ملی توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار با محوریت ایجاد اشتغال پایدار با همکاری معاونت امور زنان و خانواده، جهاد دانشگاهی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای بیش از 6هزار زن سرپرست خانوار در 24 استان اجرا شده و از ارائه آموزشهای ابتدایی کسب و کار مانند قوانین مربوط به چک، بیمه، مالیات تا آموزشهای تخصصی مانند بنگاهداری، تامین مواد اولیه، صادرات و بازاریابی در این مجموعه دیده شده است.
ابتکار در ادامه گفت: توجه به نیازهای زنان شهری و روستایی در اولویت است و دولت به زنان کارآفرین در حوزه مشاغل خانگی توجه دارد، چنانچه خوشبختانه پس از مکاتباتی که با سازمان استاندارد انجام شد موضوع استانداردسازی و تایید محصولات خانگی زنان در شورایعالی استاندارد مصوب شد که بخشی از مشکلات در این زمینه را حل می کند.
وی ادامه داد: ما در همه عرصهها تلاش میکنیم و امیدواریم بتوانیم راهگشا باشیم و برای دختران تحصیلکرده بیکار و زنان سرپرست خانوار که برای زندگی با نشاط تلاش میکنند ساختارها را مهیا و فقر و بیعدالتی را کاهش دهیم.
انتهای پیام /