هشدار جدی روسیه به آمریکا برای کمک نظامی به اوکراین
سفارت مسکو در واشنگتن ضمن هشدار درباره قصد آمریکا برای جنگیدن با روسیه تا آخرین نفر از اوکراینیها، کمک تسلیحاتی 250 میلیون دلاری جدید آمریکا را محکوم کرد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، اعلام کمک جدید 250 میلیون دلاری تسلیحاتی آمریکا به اوکراین، واکنش سفارت روسیه در آمریکا را به دنبال داشت و این سفارتخانه اقدام واشنگتن را «اوج ریاکاری» توصیف کرد.
آنتوین بلینکن وزیر خارجه آمریکا روز سه شنبه (دیروز) از بسته جدید کمک تسلیحاتی به ارزش 250 میلیون دلاری به اوکراین خبر داد. این بسته شامل موشک برای پدافند هوایی، مهمات برای سامانههای توپخانه هیمارس، مهمات توپخانه 155 و 105 میلیمتری، تجهیزات پاکسازی مین، موشک جاولین، دیگر راکتهای ضد زره و بیش از سه میلیون گلوله مهمات است.
به گزارش خبرگزاری دولتی «تاس» روسیه، سفارت مسکو در واشنگتن کمک تسلیحاتی تازه آمریکا به اوکراین را محکوم کرد و این اقدام را «اوج ریاکاری» واشنگتن خواند.
در بیانیه سفارت آمده است: «تحویل موشکهای هیمارس و سامانههای پدافند هوایی و سایر مهمات به ارزش یک چهارم میلیارد دلار به رژیم ورشکسته زلنسکی، اوج ریاکاری است. (این ریاکاری) زمانی که مقامات (آمریکایی) کمک نظامی را به "نگرانی" مردم اوکراین نسبت میدهند، بیشتر میشود. در واقع، واشنگتن از مفهوم مبارزه با روسیه تا آخرین نفر از اوکراینی دست نخواهد کشید».
سفارت مسکو در واشنگتن در بیانیه خود به اظهارات ضد روسی اخیر میت رامنی سناتور ایالت یوتا و نامزد جمهوریخواه سال 2012 انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اشاره کرد.
در این بیانیه که در تلگرام منتشر شده، آمده است: «نمیتوان تصمیم مقامات (آمریکایی) را با اظهارات اخیر یکی از نامزدهای پیشین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، میت رامنی، مرتبط نکرد. او... بدون فکر کردن به صراحت گفت که "ایالات متحده در قبال پول بسیار ناچیزی ارتش روسیه را ضعیف کرده و در حال ویران کردن آن است. ما (آمریکاییها) در اوکراین جانی را از دست نمیدهیم».
دیپلماتهای ارشد روسیه به خبرگزاری تاس گفتند، سخنان میت رامنی ثابت میکند که «جان شهروندان دیگر کشورها برای ایالات متحده، اهمیتی ندارد».
اعلام کمک تازه تسلیحاتی دولت دموکرات جو بایدن به اوکراین برای جنگ با روسیه در شرایطی انجام شده که برخی نامزدهای جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا، با کمکهای مالی و تسلیحاتی واشنگتن به کییف مخالفت کرده و خواستار توقف این روند شدهاند.
همچنین بخوانید