هفدهمین دوره طرح "اسوه" آغاز شد / طرحی موفق که نیازمند حمایت دستگاههای قرآنی است
هفدهمین دوره طرح آموزشی و تربیتی قاریان و حافظان قرآن نوجوان موسوم به "اسوه" در حالی آغاز شد که به گفته مدیران آن نیازمند حمایت و پشتیبانی از سوی دستگاههای متولی امور قرآنی کشور است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، هفدهمین دوره طرح آموزشی و تربیتی قاریان و حافظان قرآن نوجوان موسوم به "اسوه" امروز کلید خورد.
این دوره از سال 1393 با هنکاری جامعه قرانی عصر و شورای عالی قران آغاز بهکار کرد و قاریان و حافظان تربیت شده در آن تاکنون تعداد قابل توجهی از رتبههای ملی و بینالمللی مسابقات قرآن کریم و مدارک معتبر قرآنی را از آن خود کردهاند که از آن جمله میتوان به کسب رتبه نخست مسابقات سراسری قرائت قرآن سال 1400 توسط امیرحسین رحمتی و همچنین کسب رتبه نخست مسابقات دانشجویان توسط سید محمد حسینی اشاره کرد.
طرح اسوه هر دوسال یکبار از بین قاریان و حافظان قران نوجوان با برگزاری آزمون و مصاحبه عضوگیری میکند و آنها را طی دورهای 8 ساله تحت آموزش و تربیت قرار می دهد.
در هفدهمین دوره این طرح "اسوه" 24 نفر انتخاب شدهاند که از 5 تا 11 شهریورماه 1401 در شهر دماوند اولین اردوی آموزشی و تربیتی آنها برگزار خواهد شد.
به گفته محمدتقی میرزاجانی میرزاجانی طرح اسوه متکفل تربیت نسلی از قاریان است که از نظر سطح تلاوت و هم شخصیت قرآنی برجسته باشند به همین جهت دارای دو بخش "نکات فنی تلاوت" و "اخلاق قرآنی" است
او طی سخنانی در مراسم افتتاحیه گفت: کادرسازی هم از اهداف این طرح است، اکنون برخی از تربیت یافتگان دورههای قبل مباحث مقدماتی را تدریس میکنند و امور اجرایی را نیز به تدریج باید به خود آنها واگذارکنیم.
میرزاجانی همچنین خواستار پشتیبانی دستگاههای قرآنی ذیربط از این طرح شد.
محمدعلی خواجهپیری از طراحان و مجریان طرح اسوه نیز در این جلسه با اشاره به اینکه طرح اولیه اسوه شامل یک مدرسه قرآن در هر شهر و یک مدرسه قرآن استانی و یک مدرسه قرآن عالی در تهران بوده، اما به دلیل کمبود امکانات موفق به اجرای آن نشدهاند، از علیرضا معاف معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست تا از اجرای هر چه بهتر طرح اسوه حمایت کند.
به گزارش تسنیم معاونت قرآن و عترت از طرح مشابهی که با مشارکت آستان قدس رضوی برگزار میشود و "طرح ملی تلاوت شبابالرضا" نامیده میشود نیز حمایت میکند.
جلسه افتتاحیه این دوره با تلاوت محمدحسن غفاری از استان قم که آیاتی از سوره تکویر را به تقلید از استاد عبدالباسط قرائت کرد آغاز شد؛ او یکی از 24 منتخب این دوره است که این فرصت را خواهد داشت تا با بهرهمندی از بهترین اساتید کشور در هنر تلاوت قرآن مراتب رشد را طی کند.
امیرحسین رحمتی و سیدمحمد حسینیپور از دیگر قاریان این محفل بودند.
دهنوی و رشیدی از اعضای هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی از دیگر مهمانان این افتتاحیه بودند و علاوه بر آنها برخی از مدیران ارشد قرآنی کشور از جمله حمید مجیدی مهر رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امورخیریه، علیرضا معاف معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، میکائیل باقری مدیرکل قرآن آموزش و پرورش و منصور قصریزاده رئیس رادیو قرآن حضور داشتند.
رئیس سازمان تبلیغات از 2 چهره قرآنی "جهاد تبیین" تقدیر کرد پیام تسلیت امام خامنهای به خانواده خادم القرآن مرحوم شهیدیپور ابلاغ شد احمد ابوالقاسمی: رادیو قرآن آرشیو تلاوت خود را مدیون مرحوم استاد شهیدیپور است / گنجینهای که مصر هم ندارد! جامعه قرآنی کشور در سوگ "نابغهای عالم و با اخلاق" / نظر مرحوم شهیدی پور درباره قاریان ایرانی و مصری مسابقات قرآن "مشکات" از ایده تا بینالمللی شدن در گفتوگو با حجتالاسلام محمدی