سه‌شنبه 2 بهمن 1403

هیچ مسیری بهتر از انتخابات برای تغییر و تحول نیست / تحریم کاغذ پاره نیست / اگر به تولید فرصت بدهیم، ثبات در قیمت‌ها ایجاد می‌شود / هر تصمیمی گرفتم آن کار را پیش بردم

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
هیچ مسیری بهتر از انتخابات برای تغییر و تحول نیست / تحریم کاغذ پاره نیست / اگر به تولید فرصت بدهیم، ثبات در قیمت‌ها ایجاد می‌شود / هر تصمیمی گرفتم آن کار را پیش بردم

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: مشارکت در انتخابات باعث افزایش امنیت ملی و ایجاد بازدارندگی در مقابل دشمن می‌شود.

به گزارش مشرق، محمدباقر قالیباف کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در آیین گرامیداشت روز ملی اصناف گفت: روز ملی اصناف را تبریک می‌گوییم. پایان این هفته روز انتخابات است. انتخابات یعنی روز تصمیم و تغییر، به برکت انقلاب اسلامی مردم بر سرنوشت خود تصمیم می‌گیرند. هیچ مسیری بهتر از انتخابات برای تغییروتحول نیست.

وی افزود: هیچ مسیری دقیق‌تر، علمی‌تر و بی حاشیه تر از انتخابات برای بهبود وضع کشور نیست و این فرصت امروز پیشروی ملت عزیز ایران است که آینده کشور و فرزندانمان و همچنین امنیت و اقتصاد کشورمان را سیاست‌گذاری کنیم و تصمیم بگیریم سکان قوه مجریه به‌عنوان جایی که باید همه هماهنگی‌ها را انجام دهد و به قوانین عینیت ببخشد و اجرایی کند، در دست چه کسی بسپاریم. همه تلاش کند مشارکت بالا برود. مشارکت ارزشش برای امنیت ملی و منافع ملی مثل همان مجاهدینی است که در دوران دفاع مقدس از کشور دفاع کردند.

قالیباف گفت: بعد از مشارکت انتخاب درست مهم است. انتخاب درست به نابسامانی‌ها سامان می‌دهد و نقاط قوت را حفظ و توسعه می‌دهد. اهمیت اقتصاد بر کسی پوشیده نیست‌. در عملیات وعده صادق قدرتی نشان دادیم که همه به آن حسرت خوردند و همه ایرانی افتخار کردند.

وی ادامه داد: همه پای‌کار این کشور هستند. شما حتماً آن تصاویر را دیدید مه همه دنیا آن لحظه را زنده پخش کردند. موشک‌ها در مهم‌ترین مرکز رژیم صهیونیستی اصابت کرد. ما هرگز قصد تجاوز به هیچ کشوری نداریم. آن جایی که به ما تجاوز کنند پاسخ می‌دهیم. همین برد را اگر اقتصاد آن را پشتیبانی نکند برخواهد گشت. اقتصاد مهم‌ترین ابزار برای حفظ استقلال یک کشور است.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: ولی نمی‌توانیم با داشتن چنین قدرتی، کالای اساسی را از غریبه بخواهیم و سفره‌های مردم کوچک شود. چطور از تولید می‌خواهیم گسترش پیدا کند که آن اتفاقات در بورس می‌افتد و سود بانک‌ها برای برخی پروژه‌ها تا 30 درصد افزایش می‌یابد.

قالیباف افزود: اگر خواست مردم و اراده الهی بر این باشد که من خدمتگزار باشم، حق ندارم به‌تنهایی تصمیم بگیرم چگونه مشکلات اقتصادی را حل کنم و برخی کارها را انجام دهم.

وی گفت: در نیروی انتظامی و هوافضا، سیستم فرماندهی است ولی هیچگاه بدون خرد جمعی تصمیم‌نگرفتن و پس از تصمیم‌گیری هم به هیچ‌کس اجازه مانع‌شدن ندادم.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات ما این است که صاحبان علم و صاحب‌نظران را از تصمیمات دور می‌کنیم که چنین مشکلاتی برای ما درست می‌شود. از امام راحل یاد گرفتیم که حرف مرد یکی نیست، حرف مرد دوتا است که اگر دید تصمیمش غلط است، روی آن پافشاری نمی‌کند و ضررها را اصلاح می‌کند.

وی گفت: حکم از 2 عنصر تشکیل شده است که یکی تشخیص علمی برخاسته از علم و تجربه و دیگری تصمیم سیاسی ماست، تشخیص در حوزه اقتصاد با اصناف است و باید تصمیم بگیرند که باید با اقتصاد چه کاری کرد.

قالیباف ادامه داد: در تصویب بودجه 1403، شخصی آمد و ایرادی وارد کرد که به بازار سرمایه ضرر می‌خورد و من هم پذیرفتم. هنوز امضای مصوبه خشک نشده بود ولی دوستان را متقاعد کردیم و کم‌تر از 20 اصلاحات آن قانون انجام شد.

وی تأکید کرد: همه معتقدیم که ارز نباید چندنرخی باشد. وقتی مالیات را از تورم می‌گیریم، اساسش آن است چه سفره مردم کوچک می‌شود. وقتی حرف از اقتصاد مردم می‌زنیم باید کیک اقتصاد بزرگ شود، درآمد مردم بالا برود و اگر درآمدها بالا مالیات گرفتیم، سفره مردم کوچک نمی‌شود.

قالیباف گفت: من یک کار را بلدم این که دست‌وپای دولت را از اقتصاد کوتاه کنم. متوجه هستم که مسئولیت آن با من است و در اصل 44 هم مشخص است. اینجا باید به من بگویید چه‌کار کنم تا بهترین روند را پیش بگیریم. ما مکمل هم هستیم و در ادامه نیز باید همه به مردم پاسخگو باشیم.

وی ادامه داد: همان موقع که عده‌ای گفتند تحریم یک کاغذپاره است، اعلام کردم که مهم است و راهکار مبارزه با ماست تا از پا در بیاییم. وقتی بحث مذاکره پیش آمد، گفتم که با مذاکره مخالف نیستم ولی بدانید که مذاکره یک روش مبارزه است. شخصی که در مذاکره می‌نشیند باید بداند روبه‌رویش دشمن او نشسته است و دیدیم که صداقت آمریکایی چیست.

وی افزود: امروز در قانون راهبردی یک ماده 6 دارد که دولت بتواند به‌شرط انتفاع اقتصادی، مذاکرات انجام شود. همه دستگاه‌های کشور یک طرف و دستگاه دیپلماسی هم یک طرف. باید مشکل تحریم حل شود.

قالیباف افزود: مگر می‌شود LC از چین باز شود و معامله کنیم؟ ولی ما بدون پرداخت 15 درصدی توانستیم این کار را در شهرداری تهران انجام دهیم. ما بچه‌های جبهه هستیم و یاد گرفتیم کار نشد ندارد.

این نامزد انتخاباتی گفت: تهران را با ظرفیت‌های خود شهر اداره کردیم. همیشه هم 70 درصد بودجه در حوزه‌های زیر ساختی هزینه می‌شد و 30 درصد هزینه‌های جاری بود. امروز در دولت 85 درصد صرف امور جاری می‌شود و اگر بشود، 15 درصد را هزینه زیر ساخت می‌کنند.

وی تصریح کرد: مردم در میدان هستند و این باور من است. روزی که می‌خواستم صدور پاسپورت را برون‌سپاری کنم، در جلسه دعوا شد و نمی‌گذاشتند که این کار انجام شود. بااین‌حال که مسائل امنیتی وجود داشت، توانستیم با رعایت چارچوب‌ها مسئله را عملیاتی کنیم.

وی گفت: دولت وقتی تصمیم خلق‌الساعه می‌گیرد همه چیز خراب می‌شود. باید اقتصاد را پیش‌بینی‌پذیر کنیم تا قیمت‌ها نیز قابل‌پیش‌بینی شود. اگر به تولید فرصت بدهیم، ثبات در قیمت‌ها ایجاد می‌شود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: ظرفیت‌های بزرگی همچون دسترسی به سواحل اقیانوس هند را داریم که می‌شود پایتخت اقتصادی کشور شود، همه حرف‌هایی که می‌زنم را اجرایی می‌کنم همچون پل صدر و تونل توحید که می‌گفتند هر روز ممکن است بریزد ولی ما به مهندسان و پیمانکارهایمان ایمان داریم. ترکیب جوانان و تجربه افراد پیشکسوت، توانست این اقدامات بی‌سابقه را در تهران رقم بزند. اراده و توانایی جوانان ما بزرگ‌ترین فناوری و دارایی ماست.

وی گفت: در دولت های احمدی‌نژاد و روحانی، تحریم بودم و حتی یک‌جلسه هم بین شهرادری و ریاست جمهوری انجام نشد که ببیند چه مشکلاتی داریم، پایتخت اقتصادی در سواحل اقیانوس هند را تا جایی ادامه می‌دهم که سر بر کشد و دیگر راه برگشتی نداشته باشد تا به هدف نهایی برسد.

قالیباف خاطرنشان کرد: سال‌ها حرف زدیم ولی من یقین دارم این کارها به دست اصناف انجام می‌شود. در حال حاضر از نظر پنجره طلایی جوانی متخصصان در جهان زبان‌زد هستیم ولی این جوانان در حال کوچ گروهی از ایران هستند، زیرا نتوانستیم امید لازم را برای آنها ایجاد کنیم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: با افتخار کارگری مردم را می‌کنم و موانع و مشکلات را از سر راه برمی‌دارم. ضمانت اجرایی من هم کارنامه گذشته است که هر چیز را تصمیم گرفتم، عملیاتی کردم، تنها پروژه‌ای که در آن تاخیر داشتم، برج میلاد بود که به سرما و برف شدید جلوی فعالیت ما را گرفت و فرودگاه‌ها به کل تعطیل شد. نهایتا با 186 روز دیرتر پروژه را به صورت نهایی افتتاح کردیم. آن زمان هم به تلویزیون رفتم و از مردم عذری خواهی کردم، دما منفی 35 درجه بود و برخی اقلام دیر رسید. نهایتا همه مردم پذیرفتند و حمایت هم کردند.

قالیباف گفت: در دوران دفاع مقدس ماشین آلات و تجهیزات بسیار کمی داشتیم، اصناف مختلف بودند که پشت ما ایستادند و همه تجهیزات تعمیر می‌شد. هیچ وقت زحمت‌های اصناف را فراموش‌نمی‌کنم که رزمندگان را سرپا نگاه می‌داشتند، اصناف امروز باید کاری‌کند که همسایگان حسرت اقتصاد ما را بخورند.