سه‌شنبه 26 فروردین 1404

واکسیناسیون

واکسیناسیون

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سازمان دامپزشکی کشور اعلام‌کرد: این سازمان به مقابله با شیوع بیماری تب برفکی در کشور پرداخته و بیماری را کنترل کرده است.

وب‌گاه تابناک

گروه استان‌ها - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال جهت گروه هدف بیش از 88 هزار کودک زیر 5 سال در هرمزگان اجرا می‌شود.

وب‌گاه فرارو

در حال حاضر، واکسن‌های Influvac (هلندی) و Vaxigrip Tetra (فرانسوی) از جمله واکسن‌های معتبر و در دسترس در ایران هستند که به‌صورت عضلانی و با استفاده از سرنگ‌های از پیش پر شده تزریق می‌شوند. این واکسن‌ها برای استفاده در دوران بارداری و شیردهی ایمن شناخته شده‌اند، اما مصرف آنها در نوزادان زیر شش ماه به دلیل کمبود شواهد کافی توصیه نمی‌شود.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سازمان غذا و دارو درباره واکسن‌های آنفولانزای موجود در کشور اعلام کرد: واکسن آنفولانزا یکی از روش‌های پیشگیری از بیماری آنفولانزاست. بر اساس الگوی شیوع ویروس در ایران، فصل پاییز و زمستان زمانی مناسب برای تزریق واکسن محسوب می‌شود. بهترین زمان تزریق، اواخر شهریور تا اواسط آبان است، اما در صورت نیاز، تزریق واکسن تا پایان سال نیز توصیه می‌شود. در...

وب‌گاه فرارو

متخصص بیماری‌های عفونی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با تاکید بر اهمیت واکسیناسیون آنفلوآنزا، توصیه کرد افراد پرخطر از جمله سالمندان، بیماران خاص و زنان باردار نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

وب‌گاه عصر ایران

شهناز سالی عضو انجمن علمی مطالعات بیماری‌های کبدی ایران، با تأکید بر اهمیت واکسیناسیون آنفلوانزا، افزود: افراد پرخطر واکسن آنفولانزا را در صورت وجود از داروخانه‌ها تهیه کنند تا از شدت علائم و عوارض آنفلوانزا در امان باشند.

وب‌گاه عرشه آنلاین

استاد تمام بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضو انجمن علمی مطالعات بیماریهای کبدی ایران با اشاره به سرمای هوا و احتمال پیک بعدی بیماری آنفلوآنزا از دی ماه، با تأکید بر اهمیت واکسیناسیون آنفولانزا، توصیه می‌کند افراد پرخطر واکسن آنفولانزا را تهیه کنند تا از شدت علائم و عوارض آنفلوآنزا در امان باشند. استاد تمام بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضو انجمن...

وب‌گاه عصر ایران

تلقیح (واکسیناسیون) در ایران سابقه‌ای 200 ساله دارد و در زمان فتحعلی شاه قاجار، توسط دکتر کورمیک، کتابچه دستورالعمل مایه‌کوبی آبله به چاپ رسید و مقرر شد که دولتمردان وقت با اجباری کردنِ تلقیح، از شیوع آبله جلوگیری به عمل آورند.

وب‌گاه فرارو

واکسیناسیون یکی از مهم‌ترین اقدامات برای حفظ سلامت مادر و نوزاد است. این واکسن معمولاً هر ده سال یک بار نیاز به دوز یادآور دارد. طبق گفته‌های این کارشناس پزشکی در این ویدئو که در ادامنه خواهید دید، مادران باردار می‌توانند با مشورت پزشک یک تست آنتی‌بادی انجام دهند. اگر تیتر آنتی‌بادی آن‌ها پایین باشد، نیاز به دوز یادآور است، اما درصورتی که تیتر آنتی‌بادی بالا باشد، نیازی به تزریق یادآور...

وب‌گاه عصر ایران

واکسیناسیون یکی از مهم‌ترین اقدامات برای حفظ سلامت مادر و نوزاد است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: جراح کلیه و مجاری ادراری با تاکید بر اینکه اولین توصیه به کسانی که مبتلا به زگیل تناسلی شده‌اند این است که واکسیناسیون را تا 45 سالگی انجام دهند، می‌گوید: مراجعه به متخصصین برای درمان موضعی با کرایو یا لیزر co2 است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

جراح کلیه و مجاری ادراری با تاکید بر اینکه اولین توصیه به کسانی که مبتلا به زگیل تناسلی شده‌اند این است که واکسیناسیون را تا 45 سالگی انجام دهند، می‌گوید: مراجعه به متخصصین برای درمان موضعی با کرایو یا لیزر co2 است.

وب‌گاه فرارو

طبق آمار سازمان جهانی بهداشت (WHO) سرطان دهانه رحم چهارمین سرطان شایع در میان زنان در سراسر جهان است و از این رو سوئد از سال 2021 میلادی با همکاری پژوهشگران انجمن سرطان سوئد، پروژه‌ای ملی به نام «طرح ریشه‌کنی» را آغاز کرده است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

«جف زینتس» رئیس دفتر کاخ سفید، به کارکنان گفت در مدت 42 روز باقی‌مانده از دولت «جو بایدن» و بازگشت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا به کاخ سفید، تا حدی که در قانون فدرال اجازه داده شده، هزینه کنند.

خبرگزاری مهر

وزیر اسبق اقتصاد با بیان اینکه ناترازی‌ها محصول قیمت گذاری دستوری است، گفت: دخالت دولت در قیمت‌گذاری، یکی از عوامل ریشه‌ای در تشدید ناترازی‌های اقتصادی است.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری، با آغاز سال تحصیلی در ایران، به‌ویژه در فصل پاییز، شاهد افزایش قابل توجهی در موارد ابتلا به بیماری‌های عفونی و ویروسی، به‌ویژه در میان کودکان و نوجوانان، هستیم. این پدیده به دلیل مجموعه‌ای از عوامل مختلف رخ می‌دهد که مهم‌ترین آنها تغییرات فصلی، شرایط محیطی مدارس و وضعیت سیستم ایمنی بدن افراد است. تأثیر تغییرات فصلی بر شیوع بیماری‌ها...