واکنش محسن رضایی به درگیری قالیباف با ظریف و روحانی
اقتصادنیوز: محسن رضایی نوشت: جناحهای سیاسی نباید به دوران پیش از جنگ 12 روزه و دعواهای سیاسی برگردند.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی با هشدار به جناحها برای دوری از دعواهای سیاسی، تاکید کرد: دشمن همچنان مترصد فرصت برای ماجراجویی است.
محسن رضایی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «جناحهای سیاسی نباید به دوران پیش از جنگ 12 روزه و دعواهای سیاسی برگردند. قدر همراهی مردم و اتحاد مقدس تاریخی در جنگ اخیر را بدانیم. دشمن همچنان مترصد فرصت برای ماجراجویی است.»
روز گذشته طرح سخنانی از سوی رئیس و برخی نمایندگان در مجلس شورای اسلامی درباره اظهارات اخیر رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم و وزیر خارجه آن دولت، واکنشهایی از سوی رسانهها، فعالان سیاسی و کاربران شبکههای اجتماعی به همراه داشت.
همچنین بخوانید- سیگنال اصولگرایان به لاریجانی برای کاندیداتوری در انتخابات 1402
- راز خشم و غیظ قالیباف در 4 نکته | او همچنان عطش ریاست جمهوری دارد | میخواهد از هر فرصتی برای حمله به روحانی و ظریف استفاده کند
- پس لرزه موضع گیری قالیباف در مقابل روحانی و ظریف / برجام و روسیه، مرز تازه جدال سیاسی شد
- قالیباف اشتباه خوانده یا اشتباه به دستش رساندهاند؟! | حمله به روحانی بابت موضعی که نگرفته بود!