واکنش مربی تیم ملی کاراته به انتقادات درباره اردوی مشترک با عراق
مربی تیم ملی کاراته گفت: برگزاری اردوی مشترک ایران و عراق میتواند استارت خوبی برای برگزاری اردوی مشترک کشورهای همسایه با ایران باشد.
مهدی احمدی مربی تیم ملی کاراته، پس از پایان چهارمین مرحله اردوی آماده سازی تیم ملی کاراته در پاسخ به این سوال که شرایط آمادگی نفرات حاضر در اردوی تیم ملی چطور بود، گفت: با برنامه ریزیهایی که انجام شده، ما چهار مرحله اردوی آماده سازی را پشت سرهم گذاشتیم، خوشبختانه روند خوبی را در اردوها داشتیم، بچهها از لحاظ بدنی شرایط خوبی را داشتند و بازیکنان جوان در کنار باتجربهها حضور دارند و کسب تجربه میکنند. فعلا شرایط خوبی را داریم و به زودی مرحله پنجم اردوها آغاز خواهد شد.
وی در واکنش به این سوال که کاراته ایران سال پرترافیکی را پیش رو دارد، کادرفنی تیم ملی برای حضور در 3 رویداد مهم و سخت پیش رو چه برنامهای دارد که ملی پوشان در اوج آمادگی باشند و از این مسیر سخت سربلند خارج شوند، گفت: واقعا کاراته ایران در سال 1402 سال بسیار سختی را پیش رو دارد. حضور در قهرمانی آسیا، بازیهای آسیایی و قهرمانی جهان از جمله مسابقات مهم کاراته ایران است. متاسفانه ما موفق نشدیم در مسابقات لیگ جهانی مراکش و ژاپن حضور داشته باشیم، اما رقبای ما در این مسابقات شرکت کرده اند. در هر صورت ما باید تلاش کنیم ملی پوشان را برای حضور در این مسابقات پیش رو از لحاظ فنی، روحی و روانی در شرایط خوبی قرار بدهیم. تمام تلاش ما این است که با اوج آمادگی در مسابقات پیش رو حضور داشته باشیم تا در این مدت که یک مقدار ناکامی داشتیم را جبران کنیم و دوباره کاراته ایران در آسیا و جهان آقایی کند.
مربی تیم ملی کاراته در واکنش به این سوال که برخی از مربیان به برگزاری اردوی مشترک با تیم ملی عراق انتقاد کرده اند، نظر شما در مورد انتقاد آنها چیست، گفت: سال گذشته مسئولان کمیته ملی المپیک ایران و عراق توافق نامهای امضا کردند تا در رشتههای ورزشی همکاریهای بیشتری داشته باشند و اردوی مشترکی را در رشتههای مختلف در ایران برگزار کنند. در راستای همین توافق نامه قرار است به زودی تیم ملی عراق وارد تهران شود و اردوی مشترکی با تیم ملی کاراته ایران داشته باشد. از نظر من حضور تیم ملی کاراته عراق در ایران اتفاق خوبی است. برای این صحبت هایم دلیل دارم. این انتفادها که برخی از دوستان مطرح کرده اند منصفانه نیست و به دور از رفتار ورزشی است.
وی در پاسخ به این سوال که دلیل شما از مفید بودن برگزاری اردوی تیم ملی ایران و عراق آیا فنی است یا به مسائل دیگر باز میگردد، گفت: حضور عراق در ایران هیچ سودی برای کاراته ایران از لحاظ فنی ندارد. اتفاقا برای عراقیها بسیار مهم است که با کاراته کاهای ایران تمرین مشترک داشته باشند. آنها از کاراته ایران الگو برداری میکنند. ما باید از زاویه دیگر به این موضوع نگاه کنیم. نکته اول اینکه وقتی کاراته ایران چندین بار قهرمان آسیا و جهان شده، اتفاق بزرگی در دنیا رقم خورده است، در واقع این اردوی مشترک میتواند استارت خوبی باشد تا کشورهای همسایه برای برگزاری اردوی مشترک با ایران درخواست بدهند، ما با این روند میتوانیم در ایران کمپ بین المللی بزنیم و حتی کشورهای صاحب سبک نیز به ایران سفر کنند. ما نباید تک بعدی به این اردوی مشترک نگاه کنیم. سوال من از منتقدان این است که آیا فراموش کرده ایم که یک زمانی برای برگزاری اردوی مشترک از کشورهای صاحب نام درخواست برگزاری اردوی مشترک میکردیم و آنها قبول میکردند؟ خوب حالا چه ایرادی دارد که کاراته عراق با تمرین کردن در کنار ما قوی شود؟ این موضوع برای ما بسیار بار ارزش است، چرا که با این روند درخواست برای برگزاری اردوی مشترک در ایران زیاد میشود و ما به یک پایگاه قهرمانی در آسیا تبدیل میشویم. امیدوارم که این اتفاق بزرگ یک روزی برای کاراته ایران که آقای آسیا و جهان است رقم بخورد. ترس از قوی شدن کشورهای آسیایی اتفاقا کاراته ما را ضعیف میکند، اتفاقا باید کاری کنیم که کاراته در آسیا قوی شود، چرا که با این تصمیم ما برای قوی شدن تلاش بیشتری میکنیم.
مربی تیم ملی کاراته در پایان اظهار داشت: باید از مربیان سازنده تمام استانها تشکر کنم. در اردوی تیم ملی ما جوانان خوبی را داریم که از استانهای مختلف حضور پیدا کرده اند. امیدوارم که 30 خردادماهدر انتخابی تیم ملی اتفاقات خوبی رقم بخورد. چون واقعا هیچ کدام از بازیکنان حاشیه امنیت ندارند. این مسابقات شفاف برگزاری خواهد شد و هرکسی حقش باشد به مسابقات پیش رو اعزام خواهد شد. نباید فراموش کنیم که مسابقات آسیایی مالزی محک خوبی برای ملی پوشان خواهد بود.
فارس
باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی کشتی و رزمی