دوشنبه 27 اسفند 1403

واکنش مقاومت عراق به حمله آمریکا به یمن

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
واکنش مقاومت عراق به حمله آمریکا به یمن

اقتصادنیوز: مقاومت اسلامی عراق حملات آمریکا به یمن را شدیدا محکوم کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، در ادامه واکنش‌های گروه‌ها و کشورهای منطقه به تجاوز جنایتکارانه آمریکا و انگلیس علیه یمن، مقاومت اسلامی عراق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: آمریکا با هدف قرار دادن یمن ثابت می‌کند که حامی رسمی جنایات در منطقه و جهان در چارچوب حمایت از رژیم صهیونیستی است.

مقاومت عراق افزود: این تجاوزات آمریکا دلیلی روشن بر ناکامی دولت این کشور در شکستن موضع شجاعانه یمن در حمایت از نوار غزه استوار است.

در این بیانیه آمده است: بمباران وحشیانه‌ای که غیرنظامیان را در یمن هدف قرار داد، حلقه جدیدی از سلسله جنایات محور شر است.

خبر مرتبط دفتر سیاسی انصارالله: نیروهای مسلح یمن برای پاسخ تنش با تنش کاملا آماده هستند

اقتصادنیوز: دفتر سیاسی انصارالله یمن با اشاره به حمله آمریکا به یمن تاکید کرد: این حمله هرگز بدون پاسخ باقی نخواهد ماند و نیروهای مسلح یمن برای پاسخ تنش با تنش کاملا آماده هستند.

مقاومت اسلامی عراق خاطرنشان کرد: ما بر همبستگی کامل خود با ملت برادر یمن و رهبری شجاع آن تاکید می‌کنیم و دولت آمریکا را مسئول کامل جنایات جاری علیه غیرنظامیان در یمن و فلسطین می‌دانیم. ما از همه آزادگان جهان می‌خواهیم که در برابر این وحشی‌گری بایستند و آن را محکوم کنند و صدای حقیقت را در برابر ماشین کشتار بالا ببرند.

به دنبال ازسرگیری عملیات‌های دریایی یمن ضد کشتی‌های صهیونیستی با هدف تحت فشار قرار دادن این رژیم برای شکستن محاصره غزه، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا دیروز دستور آغاز حمله نظامی علیه یمن را در چارچوب حمایت از رژیم صهیونیستی و جنایات آن صادر کرد؛ حملاتی که طی آن از اواخر شب گذشته تا صبح امروز ده‌ها نفر از جمله زنان و کودکان شهید و زخمی شدند.

در حالی که حملات آمریکا و انگلیس از ساعاتی پیش به یمن آغاز شد و همچنان ادامه دارد، انصارالله اعلام کرد که قطعاً به این حملات پاسخ خواهد داد.

شبکه المیادین بامداد امروز گزارش داد که جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی، منطقه جربان در شهرستان سَنحان واقع در جنوب پایتخت یمن، صنعا را هدف قرار دادند.

خبر مرتبط عربستان: هیچ نقشی در حمله آمریکا به یمن نداشتیم

اقتصادنیوز: یک مقام مسئول عربستانی اعلام کرد که این کشور هیچ نقشی در حمله آمریکا به یمن ایفا نکرده است.

حزام الاسد عضو ارشد جنبش انصارالله در واکنش به حملات آمریکا به یمن گفت: «ما کسانی نیستیم که نقض حاکمیت کشور خود را بپذیریم و رأی‌دهندگان آمریکایی روزی را که دیوانه‌ای چون ترامپ را به ریاست جمهوری برگزیدند، پشیمان خواهند شد. مواضع ما در حمایت از مردم غزه ادامه دارد و تا زمانی که محاصره پایان یابد، این حمایت روندی رو به رشد خواهد داشت. هیچ‌چیز نمی‌تواند مواضع اصولی ما در حمایت از مظلومیت ملت فلسطین را تحت الشعاع قرار دهد.»

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
واکنش مقاومت عراق به حمله آمریکا به یمن 2
واکنش مقاومت عراق به حمله آمریکا به یمن 3