وبینار آموزشی رئیس کمیسیون پزشکی اتحادیه جهانی کشتی برای داوران ایران
وبینار رئیس کمیسیون پزشکی و مبارزه با دوپینگ اتحادیه جهانی کشتی برای داوران کشورمان، در محل فدراسیون کشتی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، کمیسیون پزشکی و مبارزه با دوپینگ پروژه مشترکی را با کمیسیون داوران اتحادیه جهانی کشتی به تعامل رسانده است تا آسیبهای این رشته ورزشی را با کمک داوران به حداقل ممکن برسانند.
دکتر شادگان در این وبینار گفت: در دنیا تصور بر این است که ورزش کشتی یک رشته پر آسیب به حساب میآید، اما با تحقیقی که بنده به اتفاق دکتر توکل انجام دادیم طبق آمار المپیکهای آتن، پکن، لندن و ریو مشخص شد که ورزش کشتی کم آسیبترین رشته ورزشی در بین رشتههای ورزشی از جمله فوتبال، واترپلو، بوکس، هندبال، بدمینتون، جودو و خیلی از رشتههای ورزشی دیگر در المپیک میباشد و این آسیبها در مسابقات ملی، بین المللی و جهانی نیز کمتر هم میشود، لذا ما باید تلاش کنیم و به خانوادهها اطلاع رسانی کنیم این ورزش بسیار مفید و کم آسیب میباشد تا خانوادهها جرات پیدا کنند و فرزندان خود را به این ورزش سوق بدهند.
وی ادامه داد: داوران نقش بسیار مهمی در این خصوص دارند ما برای داوران ممتاز و سطح بالا در دنیا کار میکنیم تا در حین مسابقات آسیبهای وارده را شناسایی و از بروز آن جلوگیری نمایند.
شادگان با اشاره به این که آسیبهایی که روی تشک اتفاق میافتد دو نوع 1- ضربهها و خطاهای ناگهانی که هیچ کاری از دست داور بر نمیآید و 2- حرکاتی که ناگهانی نیست و طول میکشد و ادامه دار است تا کشتی گیر مصدوم شود اظهار داشت: در رابطه با بخش دوم داور میتواند نقش کلیدی داشته باشد و با مدیریت کردن مسابقه و دمیدن در سوت خود جلوی آسیب را بگیرد و خاطی را جریمه نماید. یک داور خوب میبایست از خطاهای ادمه دار و اجرای فن جهت مخالف مفاصل جلوگیری کند تا کشتی گیر مصدوم نشود.
در ادامه با نمایش فیلمهایی که کشتی گیران دچار مصدومیت میشدند، از جمله مقابله با حرکات وحشیانه مثل گاز گرفتن، پانچ کردن، سیلی زدن، ضربه زدن با دست و سر، پیچاندن انگشتان و کلا کشتی منفی گرفتن، عملکرد صحیح و نادرست داوران مورد ارزیابی گرفت.
بیشتر بخوانید:
جانشین رئیس مستعفی هیئت کشتی استان خوزستان مشخص شد
انتهای پیام /