جمعه 19 بهمن 1403

وجدان های آزاده در انتظار محاکمه صهیونیست ها برای جنایت قانا

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
وجدان های آزاده در انتظار محاکمه صهیونیست ها برای جنایت قانا

تهران - ایرنا - گرچه حمایت های همه جانبه آمریکا و قدرت های غربی از رژیم اسراییل و سکوت و یا دست کم بی تفاوتی سازمان های بین المللی در برابر جنایات روزافزون صهیونیستها این رژیم را گستاخ تر کرده اما وجدان های آزاده بشری همچنان منتظر محاکمه صهیونیست ها در جنایت قانا هستند.

24 سال قبل " شیمون پرز " معروف به قصاب فلسیطینی ها دستور اجرای عملیات خوشه های خشم را که چهارمین جنگ علیه لبنان بود صادر کرد، عملیاتی که بخشی از آن منجر به بروز فاجعه انسانی در روستای قانا در جنوب لبنان شد و این جنایت در مکانی صورت گرفت که نیروهای سازمان ملل متحد در آن حضو داشتند.

800 غیر نظامی که برای در امان ماندن از حملات بی رحمانه رژیم صهیونیستی به مقر سازمان ملل در این منطقه پناه برده بودند، مورد هجوم موشک های دشمن اسراییلی قرار گرفته و 110 تن از آنان که بسیاری از آنها زنان و کودکان بودند به خاک و خون کشیده و 18 جسد به دلیل متلاشی شدن هرگز شناسایی نشدند.

تصاویر مربوط به اجساد بسیاری از کودکان بی گناه در این جنایت که هنگام شهادت به آغوش مادرشان پناه برده بودند، وجدان های همه انسان های آزادیخواه در جهان را به درد آورد.

مقام های سازمان ملل متحد که همواره در برابر جنایت های این رژیم سکوت کرده، رسما اعلام کردند که به سران رژیم صهیونیستی گفته بودند در این مکان حدود 9 هزار غیر نظامی حضور دارند اما آنان اعتنایی نکردند.

تصاویر بدن های پاره پاره شده زنان و کودکان بی پناه در قانا که در همه جای دنیا منتشر شد، حکایت از زیر پا گذاشتن تمام اصول حقوق بشر و انسانیت و ارتکاب جنایت علیه انسان ها توسط صهیونیست ها بود و با وجود محکومیت آن توسط جامعه جهانی و حتی سازمان ملل، این اقدام جنایتکارانه هیچگاه از سوی آمریکا و حامیان غربی رژیم صهیونیستی محکوم نشد.

بعدها نتایج تحقیقات بین المللی ثابت کرد در بمباران قانا نظامیان صهیونیستی از بمب های ممنوعه سوزاننده استفاده کرده بودند تا بیشترین تعداد قربانی را بگیرد. 17 بمب از این نوع در مقر نیروهای بین المللی حافظ صلح فرود آمد که همه دلیلی بر وحشی گری و خوی غیر انسانی رژیم صهیونیستی بود.

در این گزارش همچنین تاکید شده بود که بمباران این مقر از روی عمد صورت گرفته و اشتباهی رخ نداده است.

با وجود دلایل فراوان بر جنایت رژیم صهیونیستی در این حادثه، ایالات متحده با استفاده از وتوی قطعنامه، اجازه محکوم شدن رژیم صهیونیستی در شورای امنیت سازمان ملل را نداد و به دلیل لابی های گسترده اسرائیل و حمایت های بی شائبه آمریکا از این رژیم اشغالگر، مقامات اسرائیلی در هیچ دادگاهی محکوم نشدند. پیام این برخورد بین المللی برای رژیم صهیونیستی این بود که دست سران این رژیم با حمایت های آمریکا برای انجام هر گونه جنایتی باز است. ماجرای کشتار قانا هم از جهت هدف قرار گرفتن بی گناهان و هم از نظر تعداد بالای قربانیان و هم از جهت سکوت مدعیان حقوق بشر در قبال این رویداد بسیار تاسف آور بود.

حمایت های قدرت های زورگو از رژیم صهیونیستی و مصون داشتن آن از هرگونه پاسخگویی در دادگاه ها و مراجع بین المللی باعث جری تر شدن سران این رژیم و تکرار جنایات خود علیه مردم فلسطین، لبنان و سوریه در سال های بعد شد و جنایت هولناک قانا در سال 2006 و در جنگ اسراییل علیه لبنان هم تکرار شد.

در این عملیات برخورد دو بمب به یک ساختمان مسکونی چهار طبقه در مرکز روستای قانا به کشته شدن 55 شهروند غیرنظامی از جمله بیش از 37 کودک و زخمی شدن بسیاری انجامید. بسیاری از فقیران و کودکان معلول که قادر به فرار از منطقه نبودند در این ساختمان اسکان داشتند.

وقوع زنجیره از از جنایات و کشتار بی رحمانه مردم فلسطین، لبنان و سوریه از قانا تا صبرا و شاتیلا، بنت جبیل تا دیر یاسین، خان یونس تا بیت المقدس و جای جای سرزمین های اشغالی و مورد تجاوز اسراییل نشانه حمایت های همه جانبه آمریکا و قدرت های غربی از این رژیم و بازگذاشتن دست آن برای تداوم این جنایات حکایت می کند و اینکه شعارهایی چون " حقوق بشر " برای چنین قدرت هایی کاربردهای خاصی دارد و شامل مردم مظلوم فلسطین، لبنان و سوریه و دیگر آزادیخواهان جهان نمی شود.

اما وارثان خون های به ناحق ریخته شده قربانیان جنایت قانا و امثال آن هیچگاه گریبان جنایتکاران صهیونیست را رها نخواهند کرد و سرانجام با مقاومت دلیرانه در برابر تجاوزهای رژیم اشغالگر، عاملان این جنایت ها را تحویل دادگاه های حقوق بشری خواهند داد.

*س_برچسب‌ها_س*