وحدت اسلامی؛ تاکید اسلام و علمای شیعه و سنی است
حجت الاسلام احمد زارعی امام جمعه اهل تشیع شهرستان کامیاران گفت: آنچه ارزش ها را خلق میکند نیاز جامعه است و امروزه وحدت در بین جامعه یکی از نیازمندی ها است و این نیازمندی نوعی ارزش است که باید مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، حجت الاسلام احمد زارعی امام جمعه اهل تشیع شهرستان کامیاران صبح امروز در همایش وحدت که با حضور علمای شیعه و تسنن در سنندج برگزار شد با اشاره به نقش علما و روحانیون گفت: یکی از اهداف بیانیه گام دوم تحقق وحدت و همگرایی در میان مسلمانان است.
وی عنوان کرد: در اهتمام و توجه روحانیت به اسلام هیچ تردیدی نیست و جامعه روحانیون که سنگرنشینان علم و ایمان هستند باید همواره در راستای وحدت و آگاهی بخشی به جامعه اسلامی شخصیتها و چهرههای استوار اسلامی را معرفی کنند.
حجت الاسلام زارعی گفت: آنچه ارزش ها را خلق میکند نیاز جامعه است و امروزه وحدت در بین جامعه یکی از نیازمندی ها است و این نیازمندی نوعی ارزش است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: هنجار ها به قواعدی گفته میشود که تخلف از آن مجازات عمومی را به دنبال دارد و این امر در جامعه قواعد و استاندارد رفتار افراد را به ما نشان میدهد و هنجار به هر فردی کمک میکند که رفتارش را با جامعه اصلاح کند.
وی گفت: اتحاد سیاسی که امروز ما به عنوان طلاب و روحانیون به عنوان ارزش آن را به دنیا معرفی میکنیم ریشه در قرآن دارد.
وی با اشاره به تدوین بیانیه گام دوم انقلاب توسط مقام معظم رهبری عنوان داشت: مسئله وحدت مصداق بارز ارزش های اسلامی در جهان است و هدف آن هنجار سازی در جامعه است.
دوی اضافه کرد: در گام دوم انقلاب که رهبر معظم انقلاب مطرح کردند، یکی از موارد خطاب ایشان به طلاب و روحانیان بوده که می توانند با حضور در محافل و مجالس دینی، اهمیت و جایگاه وحدت در این برهه حساس کشور را برای مردم تبیین کنند و اقدامهای انجام شده، موفقیتهای بزرگ در این حوزه را تشریح کنند.
وی ادامه داد: آنها با توهین خود زمینه را برای مبارزه با اسلام آماده میکنند تا ببینند از کدام راه میتوانند به اسلام ضربه بزنند. میخواهند جلوی رشد و توسعه اسلام گرایی و معنویت را بگیرند و با توهین و اهانت قصد دارند ارزشهایی که از منشاء کتاب، سنت و مکتب اهل بیت (ع) در جهان تجلی کرده را تضعیف کنند.
وی در پایان گفت: چون ما مسلمان هستیم برخورد ما باید بر پایه رفتار پیامبر (ص) باشد یعنی موقعیت شناسی و جهات مختلف اخلاقی و ارزشهای انسانی را مد نظر بگیریم و منطقی در برابر آنها بایستیم.
انتهای پیام /