وحدت حوزه و دانشگاه زمینه ساز ترکیب معنویت و اخلاق با علم شود
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار امیدواری کرد که وحدت حوزه و دانشگاه زمینه ساز ترکیب معنویت و اخلاق با علم شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار امیدواری کرد که وحدت حوزه و دانشگاه زمینه ساز ترکیب معنویت و اخلاق با علم شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار امیدواری کرد که وحدت حوزه و دانشگاه زمینه ساز ترکیب معنویت و اخلاق با علم بوده و موجب شود که علم بر مدار اهداف و ارزشهای متعالی الهی و انسانی، همچون عدالت، اخلاق و دیگر خواهی در پرتو خداخواهی قرار گیرد.
متن پیام دکتر بهرام عین اللهی به مناسبت سالروز شهادت شهید آیت الله دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
27 آذر ماه هر سال یادآور شهادت پر افتخار انسانی مجاهد، عالمی عامل و استادی فاضل و فرزانه است. شهید بزرگوار آیتالله دکتر محمد مفتح، شخصیتی وارسته و پارسا بود که با برخورداری از دو ویژگی «تعهد» و «تخصص»، هم مقبول جامعه دانشگاهی و هم محبوب حوزه های علمیه به شمار می آمد و از همین رو نامگذاری سالروز شهادت این اندیشمند بزرگ به عنوان «روز وحدت حوزه و دانشگاه» در کمال شایستگی و زیبندگی صورت پذیرفته است.
وحدت، رمز پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی و شرط پیشبرد برنامه ها و تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی است. حوزه و دانشگاه، یاریگر و مکمل یکدیگر، دو پایه برای نظام علمی ایران اسلامی و دو بال برای پرواز به سطوح عالی انسانیاند.
همکاری و همدلی حوزویان و دانشگاهیان، نمایانگر ترکیبی است که اگر از معنای عمیق آن رمزگشایی شود، هم برای کشور و آینده آن بسیار پربرکت و هم برای دشمنان و نیروهای کینهورزِ خارجی و ایادی داخلی آنها بسیار تلخ و گزنده و شکننده خواهد بود. این که امام راحل و رهبر معظم انقلاب بارها بر شکل گیری چنین ترکیب ارزشمندی تاکید فرموده اند، بهدلیل همین معنای رمزیِ عمیق و آثار و برکات ارزشمند آن است.
وحدت حوزه و دانشگاه به این معناست که این دو مرکز تعلیم و تعلم از حیث اخلاق حاکم بر آنها، از لحاظ نظام آموزشی و سازماندهی و از نظر محتوا به یکدیگر نزدیک شوند.
ترکیب معنویت و اخلاق با علم موجب می شود که علم بر مدار اهداف و ارزشهای متعالی الهی و انسانی. همچون عدالت، اخلاق و دیگر خواهی در پرتو خداخواهی قرار گیرد.
شایسته است که امتیازات حوزه و دانشگاه همچون اخلاص، صفا، ایثار، معنویت، زهد، احترام به سنتهای اصیل و ارزشمند، از یکسو و توجه به واقعیات، نوگرایی مفید، نگرش سازنده و پویا و استفاده از روشهای جدید و کارساز از سوی دیگر با یکدیگر تبادل و به به اشتراک گذاشته شود تا دو نهاد علمی حوزه و دانشگاه به معنای واقعی، مکمل یکدیگر باشند.