ورزش بانوان
ورزش بانوان
وزنه بردار کهگیلویه و بویراحمدی پس از مهاجرت خود و کشف حجاب، به دنبال رسیدن به آرزوهایی است که خیال می کند با کشف حجاب و مهاجرت می تواند به آن دست پیدا کند.
تهران - ایرنا - مهاجرت ورزشکاران به کشورهای دیگر دلایل متعددی دارد که از جمله آن میتوان به معیشت، رسانهها و عملکرد مدیران اشاره کرد؛ پدیدهای که مهار آن مستلزم رسیدگی به تمام ایفاگرانی است که ورزشکار را به سمت مهاجرت سوق میدهد.
وزنهبردار زن کهگیلویهوبویراحمدی که تنها دارای رتبه "نهم" مسابقات آسیایی بود با انتشار پستی در صفحه مجازی خود، خبر از مهاجرت از ایران و پناهندهشدن داد.
ضعف مدیریت ورزشی از یک سو و وعده های پوچ و توخالی به برخی ورزشکاران نخبه، زمینه را برای سوء استفاده فرصت طلبان علیه ورزش ایران ایجاد کرده است.
سناریوی گمشدن یکتا جمالی در یونان دقیقا شبیه به ماجرای گمشدن شقایق باپیری در آذر 1400 است؛ شقایق که به همراه تیم ملی هندبال راهی اسپانیا شده بود، هتل تیم ملی را ترک کرد و برنگشت. اندکی بعد پلیس محلی، گمشدن او را تأیید کرد و گفت که خبری در این مورد به دستش رسیده؛ ولی نمیتواند آن را تأیید کند. گمشدن شقایق درست بعد از ناپدیدشدن چهار ورزشکار کامرونی در اسپانیا رقم خورد که مشخص شد همگی...
تازهترین واکنشها به حضور زنان در ورزشگاه، اظهارات بحثبرانگیز آیتالله سیدمحمدمهدی حسینیهمدانی، امامجمعه کرج است که گفته مکانهای ورزشی برای نوجوانان پسر هم مناسب نیست، چه برسد به زنان
در شرایطی که هیچ توجهی به سرمایهای مثل علی ارسلان نمیشود، پس او چه کار باید بکند؟ کجا باید آینده خود را بسازد و به آرزوهایی که در دوران قهرمانی دارد، برسد؟ اصلا چه راهی بهجز رفتن برای او باقی میماند؟ او در چنین شرایطی ناچار است به جایی برود که به او فرصت بدهند، نه اینکه هر کاری کند و هر نتیجهای بگیرد باز هم مورد بیمهری قرار بگیرد. وقتی این فرصت را به آنها نمیدهید که برای کشور...
رئیس هیات پزشکی ورزشی قم گفت: بر اساس آمار ورزشکاران سازمان یافته، رشته ووشو و تکواندو ورزشهای رزمی پر طرفدار در بین بانوان قمی هستند.
تکواندو ایران در سال 1400 شاهد اتفاقات و حوادث زیادی در عرصه مدیریتی و میادین بینالمللی بود.
تکواندوی ایران با ثبت ضعیفترین نتیجه خود در ادوار المپیک و ناکامی در رسیدن به مدال، سال 1400 را پشت سر گذاشت.
شرق نوشت: اینروزها اسم مشکاتالزهرا صفی، جوان تنیسباز ایرانی به گوش خیلیها خورده است؛ دختر 17سالهای که پس از ثبت کلی عنوان «اولینها»، به رقابتهای معتبر گرنداسلم جوانان رسید و در اقدامی تاریخی به مرحله دوم این رقابتها نیز صعود کرد، در این مرحله برابر یکی از قدرتهای این رشته شکست خورد و از گردونه این تورنمنت کنار رفت.
شرایط سنی برای مشکاتالزهرای 17ساله، انگیزه و البته دستاوردش آنقدری خوب و درخور هست که در آیندهای نهچندان دور با پیشنهادهای ریزودرشت از سوی کشورهای همسایه روبهرو شود که بخواهند برای پرچم آنها به زمین تنیس و رقابت با بزرگان این رشته پا بگذارند. اینجاست که باید آنهایی که امورات ورزشی را در دست دارند، آستین همت بالا زده و از لحاظ مالی این جوان مستعد را حمایت کنند.
علیرغم هجمههای رسانهای دشمنان ملت ایران، پیشرفت همهجانبه ایران اسلامی در طول این چهار دهه بر کسی پوشیده نیست و رشد قابل توجه ورزش همگانی و قهرمانی در عصر حاضر قابل مقایسه با قبل از انقلاب نبوده است.
سوگیری تأییدی را میتوان سوگیری «من خیلی باهوش هستم، بگذار نشان بدهم چرا» هم نامید. سوگیری تأییدی تمایل ما به جستوجو و یافتن اطلاعات برای تأیید آن چیزی است که باور داریم. این جستوجو سطحی است و ما در این سوگیری از کسب اطلاعاتی که برخلاف باور ما هستند، امتناع میکنیم.