ورزش بدون لیگ برتر هیچ است
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان گفت: زمانی ورزش را می توان در حال رشد و توسعه دید که در آن رشته های لیگ برتری حضور داشته باشند، غیر از آن ورزش را باید هیچ خواند.
حامد جولایی امروز (اول شهریور) در نشست با اصحاب رسانه ضمن تقدیر از نقدهای رسانه ای در خصوص ورزش، اظهار کرد: ورزش استان کردستان امروزه توانسته است در بالاترین سطح کشوری قرار گیرد که این نشانه رشد و توسعه در ورزش است.
وی با بیان اینکه ورزش و جوانان نمی تواند به تنهایی ورزش را اداره کند، عنوان کرد: دنیای ورزش در حوزه های مختلف بسیار وسیع است و برای اداره کردن آن باید بخش خصوصی و دولتی کمک کنند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان گفت: کردستان برای اولین بار در طول تاریخ توانسته است در چندین رشته گروهی و به صورت همزمان در لیگ برتر حضور پیدا کند ولی متاسفانه نداشتن اسپانسر شرایط را برای حضور سخت کرده است.
جولایی ضمن ابراز گلایه از صنایع بزرگ در استان کردستان، افزود: بارها جلسات متعدد با کارخانه جاتی همچون بارز، تراکتورسازی و پتروشیمی برگزار شده است که متاسفانه نتیجه ای از آنها برای حمایت از ورزش حاصل نشده است.
وی در ادامه تصریح کرد: داشتن پتروشیمی در هر استانی ظرفیت بزرگی برای توسعه ورزش است و به گونه ای می تواند دنیایی ورزش یک منطقه را دگرگون کند ولی چرا در استان این ظرفیت استفاده نمی شود همچنان جای سئوال است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان حضور تیم ها در لیگ برتر را یک قدرت در ورزش خواند و بیان کرد: زمانی می توان یک استان را در حال توسعه دید که تیم های آن در بالاترین سطوح ورزشی (لیگ برتر) حضور داشته باشد و اگر این مهم نباشد ورزش هیچ است.
جولایی به رشد زیرساخت های سرانه فضای ورزشی در استان اشاره کرد و گفت: استان کردستان در بحث سرانه های ورزش در سال 92 در رتبه 29 کشور قرار داشت که این مهم یک آسیب اساسی در ورزش بود ولی حال بعد از گذشت 7 سال سرانه فضای ورزش در این دیار با کمک و حمایت های استاندار توانسته است در جایگاه 13 کشور قرار گیرد.
وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه 320 مکان ورزشی در استان در حال فعالیت است، ذکر کرد: در این مدت توجه ویژه ای به ورزش روستایی شده است و بر همین اساس بالغ بر 160 خانه ورزش روستایی در حال بهره برداری است که هر ماه چند عدد از آنها افتتاح می شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان به اعتبارات ورزش در استان اشاره و گفت: در سال 98 بالغ بر 60 میلیارد تومان اعتبار استانی داشته ایم که فعلا توانسته ایم 20 میلیارد آن را جذب کنیم.
جولایی به برنامه های هفته دولت اشاره و عنوان کرد: در هفته دولت ورزش استان کردستان 7 پروژه برای افتتاح دارد که سرآمد آنها مجموعه 6 هزار نفری 22 گولان است که تا به حال نزدیک به 72 میلیارد تومان در آن هزینه شده است.
وی تصریح کرد: طراحی و ساخت مجموعه 6 هزار نفری سنندج یکی از با ارزشترین مجموعه های ورزشی در کشور است که امیدواریم در آینده نزدیک میزبان مسابقات بین المللی همچون کشتی، کبدی و هندبال باشیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان، گفت: ورزش استان کردستان دارای 49 هیات ورزشی و 370 هیات شهرستانی است که در مجموع برای این هیات ها مبلغ 3 میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده ایم که بسیار رقم کمی است.
وی افزود: هیات های ورزشی استان کردستان با این اعتبارات کم توانسته اند نتایج خوبی در سطح کشوری بگیرند که این مهم جای تقدیر دارد.
جولایی خاطرنشان کرد: ورزش استان کردستان تا بحال میزبان 54 مسابقه کشوری بوده و توانسته است در این سال بالغ بر 33 مدال جهانی، آسیایی و بین المللی توسط ورزشکاران کردستانی کسب کند.
وی در ادامه به بحث تیم والیبال کردستان در لیگ برتر اشاره کرد و افزود: دستگاه ورزش در اصل وظیفه تیم داری را بر عهده ندارد و تنها در کنار اسپانسرها می تواند کمک هایی انجام دهد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان ضمن قدردانی از زحمات شرکت راه یاب ملل مریوان، گفت: مبلغ ورودی حضور تیم والیبال جهت کمک به این شرکت امسال از طرف دستگاه ورزش واریز شد ولی در دقایق آخر راه یاب ملل از ادامه حمایت این تیم انصراف داد.
جولایی تصریح کرد: هدف ما ماندن در لیگ برتر است و برهیمن اساس در حال مذاکره با اسپانسر دیگر هستیم و قطعا با بازیکنان بومی و تزریق چند بازیکن دیگر می توانیم در این سطح ماندگار باشیم.
وی در پایان به حوزه جوانان اشاره کرد و یادآور شد: بالغ بر 70 سمن زیر مجموعه این اداره در حال فعالیت است که با اعتبار کمی که در اختیار آنها است کارهای بزرگی توانسته اند انجام بدهند.
انتهای پیام