ورود دادستانی تهران به حوزه ایمنسازی راهها و پیشگیری از تصادفات جادهای
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی صالحی ضمن تشریح دستاوردهای دادستانی تهران در حوزه حفظ حقوق عامه در سال 1402 اظهار داشت: در اجرای سیاستهای ابلاغی از سوی ریاست قوه قضاییه در صیانت از حقوق شهروندان و با عنایت به آمار بالای حوادث جادهای منجر به فوت یا جرح، ایمنسازی راهها و پیشگیری از تصادفات و تلاش برای بهبود و اصلاح وضعیت کنونی، در دستور کار این دادستانی قرار گرفته است. دادستان...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی صالحی ضمن تشریح دستاوردهای دادستانی تهران در حوزه حفظ حقوق عامه در سال 1402 اظهار داشت: در اجرای سیاستهای ابلاغی از سوی ریاست قوه قضاییه در صیانت از حقوق شهروندان و با عنایت به آمار بالای حوادث جادهای منجر به فوت یا جرح، ایمنسازی راهها و پیشگیری از تصادفات و تلاش برای بهبود و اصلاح وضعیت کنونی، در دستور کار این دادستانی قرار گرفته است.
دادستان تهران ضمن بیان اینکه وضعیت نقاط حادثهخیز طی برگزاری جلسات متعدد با حضور دستگاههای متولی، پیگیریهای لازم انجام شده است؛ تصریح کرد: طبق اعلام اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان تهران، در برنامه اجرایی نقاط پرتصادف استان تهران، در سال گذشته 108 نقطه حادثهخیز شناسایی شده و رفع خطر از 45 نقطه پرتصادف در دستور کار قرار گرفته و عملیات اجرایی آن به اتمام رسیده است.