وزارت خارجه این پیام را به جهان مخابره کند که جهان تنها چند کشور مستکبر غربی نیست
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، سیدموسی موسوی نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و در نطق میان دستور، با تبریک میلاد با سعادت صدیقه کبری زهرای اطهر سلام الله علیها و امام عظیمالشأن، اظهار داشت: در ابتدا از دستگاه محترم دیپلماسی در دولت جدید برای ارتباطات گسترده با کشورهای همسایه از جمله دیدار با پوتین تقدیر و تشکر میکنم. وزارت امور خارجه ضمن تلاش جدی برای رفع تحریمها در وین باید این پیام را در جهان مخابره کنند؛ جهان تنها چند کشور مستکبر غربی نیست.
وی ادامه داد: کشورهای دیگر از جمله همسایگان ما، ظرفیتی بزرگ برای افزایش مبادلات اقتصادی هستند و با تاکید بر شعار اصلی نه شرقی و نه غربی و لزوم حفظ استقلال کشور یاد آور میشوم عقد قرار دادها دولت ایران و سایر دولتها از جمله روسیه و چین طبق اصل 77 قانون اساسی به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد، اما تاکنون مجلس از جزییات توافقات خبر ندارد.
نماینده لامرد و مهردر مجلس شورای افزود: همسانسازی حقوق بازنشستگان موضوع مهم دیگری است که دیدارهای مردمی؛ بازنشستگانی را میبینیم که حقوق آنها بین 2 الی 3 تومان است در این شرایط سخت زندگی بازنشستگان چگونه باید گذران زندگی کنند؛ از دولت محترم درخواست دارم اقدام عاجلی برای بازنشستگان انجام دهد و همچنین اجرای طرح رتبه بندی معلمان درخواست دیگر است که امیدوارم این مطالبه فرهنگیان مورد توجه دولت سیزدهم واقع شود.
موسوی تاکید کرد: در مورد وضعیت بازار و معیشت مردم دولت دقت کند، زمزمه حذف ارز 4200 تومانی موجب شده نهادههای ضروری کشاورزی کمیاب شود و تداوم این روند دلیلی بر چندین برابر شدن قیمتها و تورم افسارگسیخته خواهد شد. به دولت تذکر میدهم، اگر قرار است ارز 4200 تومانی حذف شود، حتما راهکارهای جبرانی اساسی برای کنترل قیمتها در نظر بگیرد.
وی ادامه داد: در مورد حوزه انتخابیه ابتدا لازم است، از دهها نفر از مقامات ارشد کشوری که بعد از وقوع سیل به لامرد در فارس سفر کردهاند، تشکر کنم. به ویژه وزیر کشور که بعد از درخواست اینجانب جلسات مهم خود را لغو و با روی گشاده بین مردم سیل زده حضور پیدا کردند؛ اکنون لازم است تاکید کنم مردم منتظر تسریع در اجرای این سفرها و جبران خسارات سیل زدگان هستند به ویژه کشاورزان و دامداران.
وی افزود: دولت همیشه به این اصل اساسی توجه کند پیشگیری همیشه بهتر از درمان است؛ بعد از وقوع سیل صدها میلیون تومان برای جبران خسارات هزینه میکنیم اما حاضر نیستم قبل از وقع حادثه با هزینه کمتر طرحهای کنترل آبخیزداری را مورد توجه قرار دهیم؛ متاسفانه این اتفاقات نشان داد از یکسو سیل زندگی مردم را به خاک سیاه مینشاند از سوی دیگر خشکسالی و کم آبی زندگی مردم را مختل کرده است و مردم در گرمای 50 درجه تابستان زندگی کرده و گاهی در برخی از نقاط حوزه انتخابیه اینجانب از 3 روز فقط دو ساعت آب جیره بندی دارند؛ به وزارت جهاد کشاورزی تذکر میدهم که حوزه کم آبی و آبخیزداری را در حوزه آبخیزداری در شهرستان لامرد و مهر اجرایی کنند.
* تعدد گفتمانها در برنامههای اقتصادی دولت، موجب سردرگمی فعالان اقتصادی میشود
همچنین عادل نجف زاده نماینده مردم خوی و چایپاره در نطق میان دستور، اظهار داشت: هر روز که از عمر دولت و مجلس می گذرد با توجه به انباشت مشکلات از گذشته و تلاش شبانه روزی و علیرغم تمام هماهنگی ها و تلاش ها در همسویی استراتژیک با برنامه های دولت، متاسفانه برآیند این تلاش ها و جدیت ها در ایجاد وحدت رویه برای ایجاد حکمرانی اقتصادی فعال و مردم محور و مبتنی بر عقلانیت برای کنترل تورم در سفره مردم هنوز به نحو مطلوب دیده نمی شود.
وی افزود: بنابراین به عنوان نماینده مردم ایران و حوزه انتخابیه ام از دولت مصرانه می خواهم در اسرع وقت نسبت به شفاف سازی و اعلام برنامه های خود در حوزه سیاست های مالی، پولی، ارزی، تجاری و اقتصاد بین الملل و مدیریت بازار سرمایه و بازار ارز با تاکید بر ترمیم توان معیشتی مردم و ساماندهی بازار در آستانه سال جدید به طور شفاف اقدام کند زیرا که تعدد گفتارها به گفتمان ها در برنامه های اقتصادی دولت موجب سردرگمی فعالان اقتصادی در کشور خواهد شد.
عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان غربی، از زحمات شبانه روزی رئیس جمهور تقدیر و تشکر کرد و خطاب به ایشان ادامه داد: میطلبد به طور شفاف برنامه خود را برای نحوه اجرای رتبه بندی معلمان، افزایش حقوق و دستمزد کارگران، کارکنان قوه قضائیه، بازنشستگان، پرستاران و نحوه ارز ترجیحی اعلام کنید و مجلس را که همیشه موافق اجرای برنامه های شما است در معرض نقد غیرمنصفانه قرار ندهید؛ دولت برای برون رفت از رکود پروژه های عمرانی چه برنامه ای را تدوین کرده است؟ متاسفانه هنوز کریدورهای مواصلاتی کشور برای هم پیوندی اقتصاد ملی و منطقه ای به اقتصاد جهانی تکمیل نشده است و به طور قطع به دلیل این کم کاری و بی توجهی و تلاش مضاعف و زیرکانه کشورهای پیرامونی مزیت اصلی کشور به عنوان چهارراه لجستیک منطقه ای و جهانی در حال از بین رفتن است.
انتهای پیام /