جمعه 9 آذر 1403

وزیر جهاد کشاورزی پای درد و دل کشاورزان و دامداران سرایان

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
وزیر جهاد کشاورزی پای درد و دل کشاورزان و دامداران سرایان

ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی امروز در سفر به سرایان از مجتمع دامداری شهرستان بازدید کرد و در این بازدید جمعی از دامداران مشکلات خود را با وزیر مطرح و خواستار پیگیری و رفع مشکلات شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی امروز در سفر به سرایان از مجتمع دامداری شهرستان بازدید کرد.

در این بازدید جمعی از دامداران مشکلات خود را با وزیر مطرح و خواستار پیگیری و رفع مشکلات شدند.

تامین زیرساخت های مجتمع از جمله تامین گاز، تامین علوفه و نهاده های دامی با توجه به شرایط خشکسالی و کمبود و گرانی نهاده، برنامه ریزی مناسب برای تامین نهاده ارزان قیمت، مکفی نبودن سهمیه نهاده های تخصیص یافته، کاهش قیمت دام و مقرون به صرفه نبودن دامداری با توجه به خشکسالی های اخیر و کمبود و گرانی نهاده ها، درخواست امهال وام های کشاورزی و دامداری، کاهش نرخ سود تسهیلات در این حوزه، تخصیص وام ارزان قیمت، حذف دلالان و واسطه ها، خرید تضمینی دام و... از مسائل مطرح شده در دیدار رو در روی دامداران و کشاورزان سرایان با وزیر جهاد کشاورزی داد.

در این دیدار وزیر جهاد کشاورزی قول مساعد برای پیگیری داد.

شایان ذکر است که مجتمع دامداری 40 هکتاری سرایان دارای 165 واحد 10،20 و 30 رأسی گاو شیری است که روزانه 5 تن شیر را روانه بازار می کند.

در چند سال اخیر زیرساخت آب و برق این مجموعه به صورت کامل اجرا شده است و اکنون تخصیص اعتبار برای تامین زیرساختهای گازرسانی و آسفالت راه های آن از مطالبات مطرح شده در این بازدید بود.

ساداتی نژاد در ادامه سفر به سرایان از نمایشگاه دستاوردهای زنان و دانشکده کشاورزی شهرستان بازدید کرد.

زنان شهرستان توانمندی ها و دستاوردهای صنایع دستی و محصولات کشاورزی و دامی خود را در قالب برگزاری نمایشگاه در داخل دانشکده کشاورزی سرایان به معرض عموم گذاشتند که وزیر جهادکشاورزی در این سفر از نمایشگاه توامندیهای بانوان هم بازدید کرد

بانوان جهادگر و هنرمند شهرستان سرایان عضو صندوق خرد زنان روستایی هستند که از محل فروش تولیدات صنایع دستی خود، برای کمک به تامین هزینه های زندگی، بسیار موثر می باشند.

همچنین دکتر ساداتی نژاد از دانشکده کشاورزی سرایان بازدید کرد.

در این بازدید مسائل و مشکلات مربوط به دانشگاه مطرح شد و مدیران خواستار راه اندازی مجدد دانشکده کشاورزی و افزودن رشته های کاربردی در این دانشکده بودند.

گفتنی است که در این دانشکده حدود 40 دانشجوی بومی و غیر بومی در رشته بهداشت محیط که زیر نظر دانشکده پیراپزشکی فردوس فعالیت می کند مشغول به تحصیل هستند و مجوز راه اندازی دو رشته دیگر در این دانشکده اخذ شده است. در این بازدید و گفتگوی چهره به چهره برخی از کارکنان دانشکده خواستار رسیدگی به مشکلات نیروهای قراردادی و تبدیل وضعیت نیرو ها بودند.

دانشکده کشاورزی سرایان در راستای اهداف پژوهشی و ارتباط دانشگاه با صنعت کشاورزی نیز اقدامات مهمی را انجام داده است که تاسیس پژوهشکده پنبه، باغ تحقیقاتی انار، شرکتهای دانش بنیان با حضور اعضای هیأت علمی و همکاری دانشجویان از جمله این اقدامات می باشد.

همچنین دانشکده مجهز به امکانات پژوهشی دیگر از قبیل مزارع تحقیقاتی و گلخانه های آموزشی بوده که در طول دوران تحصیل در اختیار دانشجویان قرار می گیرد.

انتهای پیام /